Ειδήσεις

Και η Πολωνία είναι μπλε! (video)

Ελληνικό χρώμα έδωσαν οι φίλοι του «Γαλανόλευκου Φάρου» στη Fan Zone στο κέντρο της Βαρσοβίας, παραμονή του αγώνα της πρεμιέρας με την Πολωνία. Οι πρώτοι φίλαθλοι της Εθνικής ομάδας που ταξίδεψαν από την Ιαπωνία (!), την Αυστραλία, το Βέλγιο, τη Γερμανία, την Ελβετία, τη Σόφια και φυσικά από την Ελλάδα δημιούργησαν ατμόσφαιρα γηπέδου με τα συνθήματα και τα τραγούδια, προετοιμάζοντας για το τι θα επακολουθήσει αύριο στο γήπεδο. Αποστολή: Σωτήρης Ταμπάκος

Ελληνικό χρώμα έδωσαν οι φίλοι του «Γαλανόλευκου Φάρου» στη Fan Zone στο κέντρο της Βαρσοβίας, παραμονή του αγώνα της πρεμιέρας με την Πολωνία.

Οι πρώτοι φίλαθλοι της Εθνικής ομάδας που ταξίδεψαν από την Ιαπωνία (!), την Αυστραλία, το Βέλγιο, τη Γερμανία, την Ελβετία, τη Σόφια και φυσικά από την Ελλάδα δημιούργησαν ατμόσφαιρα γηπέδου με τα συνθήματα και τα τραγούδια, προετοιμάζοντας για το τι θα επακολουθήσει αύριο στο γήπεδο.

Αποστολή: Σωτήρης Ταμπάκος

Μάλιστα, οι Πολωνοί περαστικοί στάθηκαν στο σημείο που είχε δημιουργηθεί η ελληνική εξέδρα και απόλαυσαν το θέαμα.

Μέχρι αύριο θα αυξηθεί ο αριθμός των Ελλήνων που θα ταξιδέψουν στη Βαρσοβία και έτσι το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα θα έχει στο πλευρό του περίπου 4.000 φιλάθλους.

Και βέβαια, οι φίλοι του «Γαλανόλευκου Φάρου» θα είναι εφοδιασμένοι με τρία τύμπανα, μία τρομπέτα και μία πολύ μεγάλη σημαία, η οποία είχε κάνει την εμφάνισή της για πρώτη φορά στο εκτός έδρας ματς με το Ισραήλ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x