Ευρώπη

Αποσύρεται ο Σμόντις!

Την πρόθεσή του να αποσυρθεί από την ενεργό δράση αποκάλυψε ο Ματίας Σμόντις, σε συνέντευξη που παραχώρησε σε περιοδικό της Κροατίας. Ο 32χρονος φόργουορντ τελείωσε τις φετινές του υποχρεώσεις με την Τσεντεβίτα, αλλά ο τραυματισμός που τον ταλαιπώρησε αρκετά μέσα στη χρονιά, τον αποτρέπει στο να συνεχίσει να παίζει μπάσκετ.

Την πρόθεσή του να αποσυρθεί από την ενεργό δράση αποκάλυψε ο Ματίας Σμόντις, σε συνέντευξη που παραχώρησε σε περιοδικό της Κροατίας.

Ο 32χρονος φόργουορντ τελείωσε τις φετινές του υποχρεώσεις με την Τσεντεβίτα, αλλά ο τραυματισμός που τον ταλαιπώρησε αρκετά μέσα στη χρονιά, τον αποτρέπει στο να συνεχίσει να παίζει μπάσκετ.

«Ήταν δύσκολο να επιστρέψω στο παρκέ μετά τον πρώτο τραυματισμό», δήλωσε αρχικά ο Ματίας Σμόντις και πρόσθεσε: «Θα πρέπει να είσαι ρεαλιστής και να καταλαβαίνεις πότε είναι η στιγμή να σταματήσεις το μπάσκετ».

Στο πρωτάθλημα της Κροατίας, με τη φανέλα της Τσεντεβίτα, ο Σμόντις είχε κατά μέσο όρο 5,6 πόντους και 1,8 ριμπάουντ, ενώ αντίστοιχα στην Αδριατική Λίγκα είχε 9,5 πόντους και 3,1 ριμπάουντ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x