Stoiximan Super League

Μόνο οι υπογραφές…

Τα τυπικά φαίνεται ότι έχουν απομείνει για την απόκτηση του Κώστα Μανωλά από τον Ολυμπιακό. Όπως γράφει η SportDay, οι δύο πλευρές έχουν συμφωνήσει όλες τις λεπτομέρειες που αφορούν την επικείμενη συνεργασίας τους και το συμβόλαιο του 22χρονου αμυντικού. Μάλιστα, έχει αναπτυχθεί έντονη φημολογία που θέλει τον νεαρό στόπερ να έχει υπογράψει ήδη με τους Πειραιώτες.

Τα τυπικά φαίνεται ότι έχουν απομείνει για την απόκτηση του Κώστα Μανωλά από τον Ολυμπιακό.

Όπως γράφει η SportDay, οι δύο πλευρές έχουν συμφωνήσει όλες τις λεπτομέρειες που αφορούν την επικείμενη συνεργασίας τους και το συμβόλαιο του 22χρονου αμυντικού.

Μάλιστα, έχει αναπτυχθεί έντονη φημολογία που θέλει τον νεαρό στόπερ να έχει υπογράψει ήδη με τους Πειραιώτες.

Ωστόσο, ούτε οι πρωταθλητές Ελλάδας ούτε η πλευρά του παίκτη επιβεβαιώνουν τη συγκεκριμένη πληροφορία.

Το ρεπορτάζ της εφημερίδας αναφέρει ότι χθες η διοίκηση της «ερυθρόλευκης» ΠΑΕ συναντήθηκε με τον Μανωλά και τον πατέρα του και κουβέντιασαν για τετραετές συμβόλαιο συνεργασίας.

Οι ετήσιες απολαβές του νεαρού θα ανέλθουν στις 400.000 ευρώ και ο Ολυμπιακός παραχωρεί ένα ποσοστό μεταπώλησης ύψους 15%.

«Είναι πολύ πιθανή η μεταγραφή, όχι όμως οριστική», ήταν το μήνυμα της διοίκησης. Η πλευρά του παίκτη επιβεβαιώνει τις συζητήσεις με τους Πειραιώτες και τονίζεται ότι αυτή είναι η καλύτερη πρόταση που έχουν στα χέρια τους, χωρίς όμως να έχουν αποφασίσει τι μέλλει γενέσθαι.

Όσον αφορά την υπόθεση του Ολοφ Μέλμπεργκ, δεν απάντησε ούτε χθες στην πρόταση του Ολυμπιακού για την ανανέωση του συμβολαίου του. Τις επόμενες μέρες – αν όχι σήμερα – θα υπάρξει επικοινωνία με τον Σουηδό κεντρικό αμυντικό, προκειμένου να του ζητηθεί να αποφασίσει άμεσα και να γνωρίζει η διοίκηση πως θα κινηθεί για την ενίσχυση του κέντρου της άμυνας της ομάδας.

Ετοιμάζει λίστα ο Ζαρντίμ

Την επόμενη εβδομάδα θα εισηγηθεί τους παίκτες που θέλει στο ρόστερ του Ολυμπιακού ο Λεονάρντο Ζαρντίμ, ο οποίος ανακοινώθηκε χθες επίσημα από την «ερυθρόλευκη» ΠΑΕ.

Ο Πορτογάλος τεχνικός θα βρίσκεται στην Αθήνα την ερχόμενη Δευτέρα (ή μέχρι την Τετάρτη) και σε συνεννόηση με τους Πειραιώτες θα καταστρώνουν τον υπόλοιπο μεταγραφικό σχεδιασμό της ομάδας.

Στον Πορτογάλο έχουν ήδη τεθεί υπόψιν κάποιες περιπτώσεις παικτών και θα τεθούν και άλλες (Μανωλάς, Μασάδο, Τσάβες, Στίλιτς, Φορμίκα), ενώ ενδιαφέρον παρουσιάζουν οι εισηγήσεις του 38χρονο προπονητή.

Όλες αυτές τις μέρες ο Ζαρντίμ βλέπει τα DVD που πήρε για να σχηματίσει καλύτερα άποψη για το ρόστερ της νέας του ομάδας.

Εν τω μεταξύ, σύμφωνα με δημοσίευμα στην Αργεντινή ο Ολυμπιακός προσφέρει περίπου 700.000 ευρώ στην Χιμνάσια Λα Πλάτα για την απόκτηση του 60% των δικαιωμάτων του 18χρονου μεσοεπιθετικού, Άλαν Ρούις.

Μάλιστα, σημειώνεται ότι ο μάνατζερ του Φερνάντο Κοσεντίνο θα βρίσκεται στη χώρα μας την επόμενη εβδομάδα για τις τελικές λεπτομέρειες, ώστε να οριστικοποιηθεί η μεταγραφή του Αργεντινού.

Σταύρος Καλογεράκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x