Αγγλία

«Γλυκοκοιτάζει» Σέρχι Ρομπέρτο η Τσέλσι

Στο μεταγραφικό στόχαστρο της Τσέλσι φέρεται να βρίσκεται ο Σέρχι Ρομπέρτο, σύμφωνα με δημοσιεύματα του ισπανικού Τύπου. Συγκεκριμένα, η εφημερίδα «Sport» υποστηρίζει ότι ο Ρόμαν Αμπράμοβιτς είναι λάτρης του τρόπου λειτουργίας της Μπαρτσελόνα και θεωρεί ότι ο 20χρονος μεσοεπιθετικός ταιριάζει στο πλάνο των Λονδρέζων για την επόμενη σεζόν.

Στο μεταγραφικό στόχαστρο της Τσέλσι φέρεται να βρίσκεται ο Σέρχι Ρομπέρτο, σύμφωνα με δημοσιεύματα του ισπανικού Τύπου.

Συγκεκριμένα, η εφημερίδα «Sport» υποστηρίζει ότι ο Ρόμαν Αμπράμοβιτς είναι λάτρης του τρόπου λειτουργίας της Μπαρτσελόνα και θεωρεί ότι ο 20χρονος μεσοεπιθετικός ταιριάζει στο πλάνο των Λονδρέζων για την επόμενη σεζόν.

Μάλιστα, οι «μπλε» σκοπεύουν να διαθέσουν 8 εκατ. ευρώ για την απόκτηση του Ισπανού παίκτη και υπάρχουν αρκετές πιθανότητες να ολοκληρωθεί η συγκεκριμένη μεταγραφή.

Αρκετοί ευρωπαϊκοί σύλλογοι έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον για τον Σέρχι Ρομπέρτο, όμως οι Καταλανοί τονίζουν ότι ο παίκτης δεν θα αποχωρήσει από την ομάδα.

Ο νεαρός χαφ γνωρίζει ότι θα παίζει στην πρώτη και δεύτερη ομάδα της Μπαρτσελόνα και αν δεν ανανεώσει ο Κεϊτά, τότε θα έχει περισσότερες ευκαιρίες κατά τη διάρκεια της επόμενης αγωνιστικής περιόδου.

Σταύρος Καλογεράκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x