Ειδήσεις

Χάνει τα υπόλοιπα ματς ο Αβραάμ

Δυσοίωνες είναι οι προβλέψεις για την κατάσταση του Αβραάμ Παπαδόπουλου, ο οποίος αποχώρησε από την πρεμιέρα της Εθνικής με την Πολωνία στο Euro 2012 με ενοχλήσεις στο γόνατο. Ο διεθνής στόπερ θα υποβληθεί σε μαγνητική εξέταση, ώστε να διαπιστωθεί το ακριβές μέγεθος του τραυματισμού, ωστόσο σύμφωνα με την πρώτη εκτίμηση του ιατρικού επιτελείου θα απουσιάσει από τα άλλα δύο ματς του ομίλου, με Τσεχία και Ρωσία.

Δυσοίωνες είναι οι προβλέψεις για την κατάσταση του Αβραάμ Παπαδόπουλου, ο οποίος αποχώρησε από την πρεμιέρα της Εθνικής με την Πολωνία στο Euro 2012 με ενοχλήσεις στο γόνατο.

Ο διεθνής στόπερ θα υποβληθεί σε μαγνητική εξέταση, ώστε σύμφωνα να διαπιστωθεί το ακριβές μέγεθος του τραυματισμού, ωστόσο με την πρώτη εκτίμηση του ιατρικού επιτελείου θα απουσιάσει από τα άλλα δύο ματς του ομίλου, με Τσεχία και Ρωσία.

Έτσι, σε συνδυασμό με την κόκκινη κάρτα που αντίκρισε ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος, οι μόνες επιλογές του ομοσπονδιακού τεχνικού, Φερνάντο Σάντος, για το κέντρο της άμυνας είναι οι Κυριάκος Παπαδόπουλος και Στέλιος Μαλεζάς.

Ενώ υπό προϋποθέσεις εκεί μπορούν να αγωνιστούν παίκτες όπως ο Κατσουράνης ή ο Τοροσίδης -με μετατόπιση του Μανιάτη στο δεξί άκρο της άμυνας.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x