Ειδήσεις

«Παίζονται» τέσσερις θέσεις

Αναγκασμένος να καταστρώσει τα πλάνα του για το παιχνίδι της Εθνικής Ελλάδας κόντρα στην Τσεχία χωρίς να υπολογίζει τον Αβραάμ Παπαδόπουλο και τον Σωκράτη Παπασταθόπουλο είναι ο Φερνάντο Σάντος. Ο ομοσπονδιακός τεχνικός καλείται να βρει το καλύτερο δίδυμο για την άμυνα του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος, ενώ είναι πιθανό να υπάρξουν αλλαγές στο χώρο της μεσαίας γραμμής με κάποιες αλλαγές που ενδέχεται να κάνει στο αρχικό σχήμα της ομάδας. Αποστολή στην Πολωνία: Σωτήρης Ταμπάκος

Αναγκασμένος να καταστρώσει τα πλάνα του για το παιχνίδι της Εθνικής Ελλάδας κόντρα στην Τσεχία χωρίς να υπολογίζει τον Αβραάμ Παπαδόπουλο και τον Σωκράτη Παπασταθόπουλο είναι ο Φερνάντο Σάντος.

Αποστολή στην Πολωνία: Σωτήρης Ταμπάκος

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός καλείται να βρει το καλύτερο δίδυμο για την άμυνα του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος, ενώ είναι πιθανό να υπάρξουν αλλαγές στο χώρο της μεσαίας γραμμής με κάποιες αλλαγές που ενδέχεται να κάνει στο αρχικό σχήμα της ομάδας σε σχέση με τον αγώνα με τους Πολωνούς.

Ο Πορτογάλος προβληματίζεται για τέσσερις θέσεις της ενδεκάδας, όμως περισσότερα θα φανούν στη σημερινή πρωινή προπόνηση της «γαλανόλευκης» στις 11:30 στο Λεγκιόνοβο.

Όλα δείχνουν ότι θέση στο αρχικό σχήμα της Εθνικής διεκδικούν οι Σαλπιγγίδης, Φορτούνης, Τζαβέλλας και ένας εκ των Μάκου, Φωτάκη. Από την πλευρά του, ο Κατσουράνης φαίνεται ότι θα αγωνιστεί ως στόπερ και θα έχει δίπλα του τον Κυριάκο Παπαδόπουλο.

Πιθανότατα ο Σάντος θα τοποθετήσει κάτω από τα δοκάρια τον Χαλκιά, ο οποίος μπροστά του θα έχει - από δεξιά προς αριστερά - τον Τοροσίδη, Κυριάκο Παπαδόπουλο, Κατσουράνη και Χολέμπας (ή Τζαβέλλα). Στο χώρο της μεσαίας γραμμής θα βρίσκονται ο Καραγκούνης, ο Μανιάτης και ο Φωτάκης (ή Μάκος). Στο δεξί άκρο της επίθεσης θα αγωνιστεί ο Σαμαράς, στο αριστερό ο Φορτούνης (ή Νίνης) και στην κορυφή της επίθεσης ένας εκ των Γκέκα ή Σαλπιγγίδη.

Κοντά στους διεθνείς βρίσκονται περίπου 500 φίλοι της ομάδας και προσπαθούν να εμψυχώσουν την ομάδα εν όψει του «τελικού» με την Τσεχία. Άλλωστε, το επιπλέον κίνητρο για τους παίκτες του Σάντος είναι ο τραυματισμός του Αβραάμ Παπαδόπουλο, ο οποίος συγκλόνισε ολόκληρη την αποστολή και θέλουν να του δώσουν μία χαρά μέσα σε αυτό που του έτυχε.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x