Ειδήσεις

Νταν: «Τα μάτια μας στον Μόντριτς»

Τον περιορισμό του Μόντριτς έθεσε ως βασική προτεραιότητα της Ιρλανδίας στο σημερινό ματς με την Κροατία, ο Ρίτσαρντ Νταν. Ο υψηλόσωμος αμυντικός της ομάδας του Τραπατόνι, γνωρίζει τον βιρτουόζο χαφ από τα γήπεδα της Premier League και προειδοποίησε τους συμπαίκτες του για τις δημιουργικές ικανότητές του αντιπάλου.

Τον περιορισμό του Μόντριτς έθεσε ως βασική προτεραιότητα της Ιρλανδίας στο σημερινό ματς με την Κροατία, ο Ρίτσαρντ Νταν.

Ο υψηλόσωμος αμυντικός της ομάδας του Τραπατόνι, γνωρίζει τον βιρτουόζο χαφ από τα γήπεδα της Premier League και προειδοποίησε τους συμπαίκτες του για τις δημιουργικές ικανότητές του αντιπάλου.

«Ο Μόντριτς είναι εκπληκτικός. Οι Κροάτες έχουν πολύ καλή τεχνική, αλλά ο Μόντριτς είναι αυτός που τους ανεβάζει επίπεδο. Όταν παίξαμε μαζί τους στο Δουβλίνο, ήταν αυτός που δημιουργούσε ευκαιρίες με τις πάσες και την κινητικότητά του. Τον βλέπω πολύ καιρό στην Τότεναμ, έχουμε παίξει και αντίπαλοι και ξέρω ότι είναι ένας από τους καλύτερους παίκτες στη διοργάνωση. Γι’ αυτό πρέπει να τον προσέχουμε», δήλωσε ο 32χρονος Ιρλανδός και συμπλήρωσε:

«Πέρα από τον Μόντριτς, θα πρέπει να σταματήσουμε και το Γέλαβιτς, ο οποίος τα έχει πάει περίφημα από τότε που ήρθε στην Premiership. Οπότε ξέρουμε ότι θα έρθουν στην καλύτερη δυνατή κατάσταση στη διοργάνωση», είπε για τον παίκτη με τον οποίο αναμένεται να δώσει πολλές μάχες στον σημερινό αγώνα.

Κλείνοντας, αποκάλυψε το στοιχείο που θα χαρίσει την επιτυχία στην ομάδα του: «Στόχος μας είναι να είμαστε σε θέση ισχύος σε όλη τη διοργάνωση, από το πρώτο λεπτό του πρώτου παιχνιδιού. Είναι μέρος μίας μεγάλης διοργάνωσης να παίζεις ενάντια στις κορυφαίες ομάδες και τους καλύτερους παίκτες. Για να περάσουμε πρέπει να κάνουμε καλή δουλειά σε αυτά τα παιχνίδια. Εάν δεν μπορείς να σταματήσεις παίκτες σαν τους Μόντριτς και Γέλαβιτς τότε μπαίνεις σε μπελάδες».

Επιμέλεια: Χρήστος Φιλόπουλος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x