Stoiximan Super League

Περάσανε ωραία, με ORIGINAL παρέα…

Την όμορφη παρένθεση που προσέφερε στους φίλους της ΑΕΚ στις δύσκολες στιγμές που περνάει η ομάδα ολοκληρώνει απόψε η ORIGINAL. Μετά τους 2000 ΑΕΚτζήδες του Σαββάτου, περίπου 1500 έδωσαν το «παρών» και σήμερα στον χώρο όπου βρισκόταν το «Νίκος Γκούμας» γιορτάζοντας τα 30 χρόνια από την ίδρυση της μεγαλύτερης οργάνωσης οπαδών της «Ένωσης».

Την όμορφη παρένθεση που προσέφερε στους φίλους της ΑΕΚ στις δύσκολες στιγμές που περνάει η ομάδα ολοκληρώνει απόψε η ORIGINAL.

Μετά τους 2000 ΑΕΚτζήδες του Σαββάτου, περίπου 1500 έδωσαν το «παρών» και σήμερα στον χώρο όπου βρισκόταν το «Νίκος Γκούμας» γιορτάζοντας τα 30 χρόνια από την ίδρυση της μεγαλύτερης οργάνωσης οπαδών της «Ένωσης».

Στη δεύτερη μέρα της διοργάνωσής του, το φεστιβάλ της ORIGINAL εξελίχθηκε το ίδιο όμορφα και… ΑΕΚτζήδικα με την πρώτη για όσους βρέθηκαν στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Με συγκροτήματα, μπύρες, τραγούδια, συνθήματα και αφορμές στον κόσμο να ξεχαστεί από τα προβλήματα που δε λένε να εγκαταλείψουν τον σύλλογο.

Μέσα στην ίδια ατμόσφαιρα, λοιπόν, που παραπέμπει στις εποχές όπου η ομάδα αγωνιζόταν στη φυσική της έδρα, οι «κιτρινόμαυροι» θα συνεχίσουν το γλέντι μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

Και στη συνέχεια θα ανανεώσουν το ραντεβού τους για του χρόνου, με την ελπίδα πως η ΑΕΚ τους θα έχει καταφέρει να βγει καταρχάς ζωντανή κι έπειτα δυνατότερη κι απ’ αυτή τη «φουρτούνα» που περνάει σήμερα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x