F1

Χάμιλτον: «Για αυτό μου αρέσουν οι αγώνες»

Την πρώτη του νίκη τη φετινή σεζόν, πανηγύρισε ο Λιούις Χάμιλτον στην πίστα του Κανάδα και έγινε ο έβδομος πιλότος που είδε την καρό σημαία στα εφτά γκραν πρι. Ο Βρετανός πιλότος της McLaren χαρακτήρισε το εν λόγω γκραν πρι το πιο συναρπαστικό της καριέρας του, τονίζοντας πως αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο του αρέσουν οι αγώνες.

Την πρώτη του νίκη τη φετινή σεζόν, πανηγύρισε ο Λιούις Χάμιλτον στην πίστα του Κανάδα και έγινε ο έβδομος πιλότος που είδε την καρό σημαία στα εφτά γκραν πρι.

Ο Βρετανός πιλότος της McLaren χαρακτήρισε το εν λόγω γκραν πρι το πιο συναρπαστικό της καριέρας του, τονίζοντας πως αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο του αρέσουν οι αγώνες.

«Νομίζω πως η ομάδα έκανε υπέροχη δουλειά με τα πιτ στοπ και τη στρατηγική. Ήμουν έκπληκτος που μπορούσα να προσέχω τα ελαστικά μου και να πιέζω όταν έπρεπε να το κάνω. Ήξερα ότι ο Φερνάντο ήταν ο ένας που έπρεπε να ανταγωνιστώ. Είχε πολύ καλό ρυθμό.

Εγώ δεν μπορούσα να κάνω μόνο ένα πιτ στοπ, πίστευα ότι τα δύο πιτ στοπ ήταν το σωστό
», ήταν τα λόγια του Χάμιλτον, ο οποίος στη συνέχεια πρόσθεσε.

«Ήταν ένας από τους πιο συναρπαστικούς αγώνες που είχα μέχρι σήμερα. Το να τερματίσω μπροστά ήταν κάτι πολύ ιδιαίτερο για μένα. Το συναίσθημα είναι σαν να γίνεται μία έκρηξη, για αυτό μου αρέσουν οι αγώνες», συμπλήρωσε.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x