Κώστας Νικολακόπουλος

Και άργησε κιόλας ο Ολυμπιακός…

Προσωπική μου γνώμη είναι ότι ο Ολυμπιακός άργησε κιόλας να πει κάποια πράγματα για την ΕΠΟ και κάποια επιμέρους «κομμάτια» της.

Προσωπική μου γνώμη είναι ότι ο Ολυμπιακός άργησε κιόλας να πει κάποια πράγματα για την ΕΠΟ και κάποια επιμέρους «κομμάτια» της.

Ίσως η χρονική συγκυρία να μην παραπέμπει σε… κομψή κίνηση, να τα χώνει ένας σύλλογος στην ομοσπονδία μεσούσης μεγάλης διοργάνωσης για την εθνική, αλλά στον Ολυμπιακό πλέον φοβήθηκε το μάτι τους! Σου λέει, έτσι όπως πάμε θα ξεμείνουμε από άμυνα του χρόνου με αυτούς.

Από αυτό που είχε γίνει μετά το Παγκόσμιο Κύπελλο, πριν ακριβώς δύο χρόνια, με τον Τοροσίδη, έπρεπε ο Ολυμπιακός να είχε αντιδράσει πολύ περισσότερο. Και να είχε απαιτήσει πράγματα. Από τότε που δεν πήγαν για εξετάσεις τον Τοροσίδη μετά το Μουντιάλ της Νότιας Αφρικής κι όπως διαπιστώθηκε εκ των υστέρων, εν μέσω των διακοπών του, ο άνθρωπος είχε σπάσιμο στα πλευρά!!! Και δεν τον είχαν στείλει ούτε για ακτίνες.

Ξέχωρα από κάποια συγκεκριμένα συμβάντα, όμως, αποτελούν κάτι σαν κοινό μυστικό κάποιες καταστάσεις στην ΕΠΟ. Και μπορεί να μην επηρεάζουν ίσως τις εθνικές ομάδες, αλλά επηρεάζουν θέματα που έχουν να κάνουν με συλλόγους.

Το δε επόμενο βήμα του Ολυμπιακού πρέπει ακριβώς να είναι να αλλάξουν αυτές οι καταστάσεις. Δεν μπορεί στην ΕΠΟ να είναι όλα… πράσινα μέσα και γύρω από τις εθνικές ομάδες. Υπάρχουν κι άλλα χρώματα. Και το κόκκινο και το κίτρινο και το μαύρο κλπ, κλπ.

Όμως, εδώ και χρόνια, κυριαρχεί το πράσινο.

Κ. Νικολακόπουλος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

close menu
x