Ευρώπη

Κρατάει Χέρστον, ενώ έρχονται και άλλοι!

Σε διαπραγματεύσεις με τον ατζέντη του Μαλίκ Χέρστον, με θέμα την επέκταση της συνεργασίας τους, φέρεται να βρίσκεται η Αρμάνι Τζινς, σύμφωνα με το «sportando.net». Ο Αμερικανός γκαρντ έχει πραγματοποιήσει εξαιρετικές εμφανίσεις με τη φανέλα της ομάδας του Μιλάνου, προερχόμενος από τη Σιένα, με αποτέλεσμα ο Σέρτζιο Σκαριόλο να επιθυμεί διακαώς την παραμονή του.

Σε διαπραγματεύσεις με τον ατζέντη του Μαλίκ Χέρστον, με θέμα την επέκταση της συνεργασίας τους, φέρεται να βρίσκεται η Αρμάνι Τζινς, σύμφωνα με το «sportando.net».

Ο Αμερικανός γκαρντ έχει πραγματοποιήσει εξαιρετικές εμφανίσεις με τη φανέλα της ομάδας του Μιλάνου, προερχόμενος από τη Σιένα, με αποτέλεσμα ο Σέρτζιο Σκαριόλο να επιθυμεί διακαώς την παραμονή του.

Ωστόσο, η παραμονή του Μαλίκ Χέρστον δεν είναι το μοναδικό θέμα που απασχολεί την Αρμάνι, ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου. Η ομάδα του Μιλάνου φέρεται να έχει ξεκινήσει ήδη συζητήσεις με τον Κιθ Λάνγκφορντ, ο οποίος δεν θα συνεχίσει στη Μακάμπι Τελ Αβίβ, ενώ αναφορικά με την ενίσχυση της φροντ λάιν, έχει στη μεταγραφική της λίστα τους «ελεύθερους» Μπονιφάς Εντόνγκ και Ρίτσαρντ Χέντριξ.

Από την ιταλική αγορά, ακούγεται και το όνομα του Ντάνιελ Χάκετ, του οποίου το συμβόλαιο με την Σκαβολίνι λήγει το καλοκαίρι.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x