Ευρώπη

Εκτός ο «Σάρας» στο πρώτο τεστ

Χωρίς τον Σαρούνας Γιασικεβίτσιους θα αγωνιστεί η εθνική ομάδα της Λιθουανίας κόντρα στην ΠΓΔΜ, στο πρώτο της φιλικό στο Κάουνας, ενόψει του προολυμπιακού τουρνουά στη Βενεζουέλα. Ωστόσο, ο «Σάρας» δεν θα είναι η μοναδική απουσία για τον Κεστούτις Κεμζούρα, καθώς ο ομοσπονδιακός τεχνικός δεν μπορεί να υπολογίζει ακόμα στις υπηρεσίες των Ριμάντας Καουκένας, Γιόνας Μασιούλις και Μαρτίνας Πότσιους, οι οποίοι έχουν υποχρεώσεις με τους συλλόγους τους.

Χωρίς τον Σαρούνας Γιασικεβίτσιους θα αγωνιστεί η εθνική ομάδα της Λιθουανίας κόντρα στην ΠΓΔΜ, στο πρώτο της φιλικό στο Κάουνας, ενόψει του προολυμπιακού τουρνουά στη Βενεζουέλα.

Ωστόσο, ο «Σάρας» δεν θα είναι η μοναδική απουσία για τον Κεστούτις Κεμζούρα, καθώς ο ομοσπονδιακός τεχνικός δεν μπορεί να υπολογίζει ακόμα στις υπηρεσίες των Ριμάντας Καουκένας, Γιόνας Μασιούλις και Μαρτίνας Πότσιους, οι οποίοι έχουν υποχρεώσεις με τους συλλόγους τους.

Έτσι, στο φιλικό με την ΠΓΔΜ ο Κεμζούρα θα έχει 13 παίκτες, με τον Λίνας Κλέιζα να κάνει την επανεμφάνισή του με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της Λιθουανίας, ύστερα από το σοβαρό τραυματισμό που τον ταλαιπώρησε την περσινή σεζόν.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x