Stoiximan Super League

Μαρσελίνιο: «Μου αρέσει η Φιορεντίνα»

Κολακευμένος για το φημολογούμενο ενδιαφέρον της Φιορεντίνα για την απόκτησή του εμφανίστηκε ο Μαρσελίνιο, μιλώντας στη SportDay. Τις τελευταίες μέρες ο ιταλικός Τύπος υποστηρίζει ότι οι «βιόλα» ψάχνονται για την περίπτωση του Βραζιλιάνου μεσοεπιθετικού της Ξάνθης. Από την πλευρά του, ο 24χρονος παίκτης εμφανίζεται χαρούμενος που το όνομά του ακούγεται για μία τέτοια ομάδα.

Κολακευμένος για το φημολογούμενο ενδιαφέρον της Φιορεντίνα για την απόκτησή του εμφανίστηκε ο Μαρσελίνιο, μιλώντας στη SportDay.

Τις τελευταίες μέρες ο ιταλικός Τύπος υποστηρίζει ότι οι «βιόλα» ψάχνονται για την περίπτωση του Βραζιλιάνου μεσοεπιθετικού της Ξάνθης.

Από την πλευρά του, ο 24χρονος παίκτης εμφανίζεται χαρούμενος που το όνομά του ακούγεται για μία τέτοια ομάδα.

«Δεν γνωρίζω κάτι συγκεκριμένο. Για την ακρίβεια ξέρω ό,τι και εσείς από το δημοσίευμα στο ίντερνετ. Προσωπικά, πάντως, δεν έχω μιλήσει με κανένα. Θα ήταν όμως ιδιαίτερη χαρά και τιμή να ενδιαφερθεί για εμένα μία τόσο σπουδαία ομάδα. Δεν κρύβω ότι η Φιορεντίνα είναι μία από τις ομάδες που μου αρέσουν», τόνισε ο Μαρσελίνιο, ο οποίος τη φετινή σεζόν έπαιξε σε 30 αγώνες και πέτυχε 4 γκολ (ισάριθμες ασίστ) με τη φανέλα της ακριτικής ομάδας.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x