Super League 2

Πρώτο μέλημα το γηπεδικό

Αισιοδοξία επικρατεί στις τάξεις της Βέροιας πως τελικά η ομάδα δεν θα χρειαστεί να «ξεσπιτωθεί» για τους εντός έδρας αγώνες στη Σούπερ Λίγκα. Κατά τη διάρκεια της χθεσινής μέρας ο Γιώργος Αρβανιτίδης είχε συνάντηση με εκπροσώπους του δήμου, θέλοντας να τους ενημερώσει για το γηπεδικό ζήτημα της ομάδας.

Αισιοδοξία επικρατεί στις τάξεις της Βέροιας πως τελικά η ομάδα δεν θα χρειαστεί να «ξεσπιτωθεί» για τους εντός έδρας αγώνες στη Σούπερ Λίγκα.

Κατά τη διάρκεια της χθεσινής μέρας ο Γιώργος Αρβανιτίδης είχε συνάντηση με εκπροσώπους του δήμου, θέλοντας να τους ενημερώσει για το γηπεδικό ζήτημα της ομάδας.

Συγκεκριμένα, ο πρόεδρος της «βασίλισσας» τόνισε ότι χρειάζεται να γίνουν διορθωτικά έργα στον χλοοτάπητά του, στα αποδυτήρια και σε κάποια άλλα μέρη του.

Πλέον εκείνο που περιμένει είναι τους τοπικούς φορείς να βοηθήσουν, αφού το στάδιο ανήκει στον δήμο. Πάντως, στον φάκελο για τη συμμετοχή της ομάδας στη Σούπερ Λίγκα έχει δηλωθεί ως «δεύτερη έδρα» το «Κλεάνθης Βικελίδης» και αν τελικά τα έργα δεν προχωρήσουν, για όσο διάστημα χρειαστεί θα δηλώσουν ως «πρώτη έδρα» το AEL F.C. Arena της Λάρισας.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x