Ισπανία

Οι προτεραιότητες της Μπαρτσελόνα

Αμυντικές… τρύπες έχει διακρίνει ο νέος προπονητής της Μπαρτσελόνα, Τίτο Βιλανόβα, μέχρι τώρα και σκοπεύει να τις «κλείσει» με την απόκτηση ενός κεντρικού αμυντικού και ενός αριστερού μπακ, ώστε να επανέλθει η ομάδα τη νέα σεζόν και πάλι στην κορυφή. Ο Ισπανός τεχνικός των «μπλαουγκράνα» έχει θέσει τις μεταγραφικές προτεραιότητες για την ενίσχυση της ομάδας τη νέα σεζόν, εστιάζοντας στο αμυντικό κομμάτι.

Αμυντικές… τρύπες έχει διακρίνει ο νέος προπονητής της Μπαρτσελόνα, Τίτο Βιλανόβα, μέχρι τώρα και σκοπεύει να τις «κλείσει» με την απόκτηση ενός κεντρικού αμυντικού και ενός αριστερού μπακ, ώστε να επανέλθει η ομάδα τη νέα σεζόν και πάλι στην κορυφή.

Ο Ισπανός τεχνικός των «μπλαουγκράνα» έχει θέσει τις μεταγραφικές προτεραιότητες για την ενίσχυση της ομάδας τη νέα σεζόν, εστιάζοντας στο αμυντικό κομμάτι.

Ο 42χρονος προπονητής τόνισε ότι μπορεί να μη γνωρίζει ακόμα το ποσό που θα έχει στη διάθεσή του από τη διοίκηση για μεταγραφές, ωστόσο ξεκαθάρισε ότι για τις δύο θέσεις της άμυνας θα αφιερώσει το μεγαλύτερο μέρος των χρημάτων.

Παράλληλα, διέψευσε τα σενάρια περί μεταγραφής του Μάριο Μάντζουκιτς στην "Μπάρτσα", ο οποίος εντυπωσιάζει με την εθνική Κροατίας στο Euro με 3 γκολ, καθώς σχολίασε ότι με τον Βίγια, τον Σάντσες και τους Τέγιο, Κουένκα, η επιθετική γραμμή του συλλόγου είναι υπερπλήρης.

Επιμέλεια: Αποστόλης Σπυρόπουλος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x