Αγγλία

«Στην Τότεναμ για τρία χρόνια ο Βίλας–Μπόας»

Ιταλικά σενάρια φέρνουν τον Αντρέ Βίλας–Μπόας στον πάγκο της Τότεναμ, κάνοντας λόγο για συμφωνία των δύο πλευρών και υπογραφή συμβολαίου τριετούς διάρκειας.

Ιταλικά σενάρια φέρνουν τον Αντρέ Βίλας–Μπόας στον πάγκο της Τότεναμ, κάνοντας λόγο για συμφωνία των δύο πλευρών και υπογραφή συμβολαίου τριετούς διάρκειας.

Ο Πορτογάλος προπονητής βρίσκεται στη λίστα με τους υποψήφιους αντικαταστάτες του Χάρι Ρέντναπ στην τεχνική ηγεσία των «σπιρουνιών». Ο ίδιος, το απόγευμα της Παρασκευής, δήλωνε πως αν πράγματι οι ιθύνοντες του λονδρέζικου συλλόγου σκέφτονται να τον προσεγγίσουν, θα ήταν θετικός στο ενδεχόμενο να πάρει το «τιμόνι» της Τότεναμ στα χέρια του. Αυτό που όμως είχε κατασταθεί σαφές, ήταν πως δεν είχε υπάρξει καμία επαφή ανάμεσά τους.

Η «Gazzetta Dello Sport», θεωρεί πως η υπόθεση είναι ήδη… τελειωμένη. Η ιταλική εφημερίδα αναφέρει πως ο Αντρέ Βίλας–Μπόας και η Τότεναμ ήρθαν σε συμφωνία για συνεργασία τριετούς διάρκειας και το μοναδικό που απομένει για την ολοκλήρωση της υπόθεσης, είναι οι επίσημες ανακοινώσεις, καθώς έχουν ήδη «πέσει» οι υπογραφές.

Η επαλήθευση του σεναρίου συγκεντρώνει ελάχιστες έως μηδαμινές πιθανότητες επαλήθευσης – τουλάχιστον αυτή τη στιγμή – αφού οι δύο πλευρές δεν έχουν έρθει σε επαφή και το μοναδικό που φαίνεται ότι ισχύει, είναι η υποψηφιότητα του Βίλας–Μπόας στους υποψήφιους αντικαταστάτες του Χάρι Ρέντναπ.

Το ενδεχόμενο να συναντήθηκαν το βράδυ της Παρασκευής και να έδωσαν τα χέρια σε χρόνο… dt, μάλλον αγγίζει τα όρια της φαντασίας…

Πηγή: England365

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x