Ιταλία

Τα «δώρα» του Μπερλουσκόνι!

Μόνο ευχαριστώ δεν είπε ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι στον πρόεδρο της Μίλαν, Σίλβιο Μπερλουσκόνι! Ο πρόεδρος των «ροσονέρι» επιβεβαίωσε πως τα αστέρια της ιταλικής ομάδας δεν είναι προς πώληση, αλλά θα παραμείνουν στο «Σαν Σίρο» και η απόφαση του Μπερλουσκόνι ενθουσίασε σε τέτοιο βαθμό τον προπονητή ώστε να την χαρακτηρίσει «σπουδαίο δώρο» .

Μόνο ευχαριστώ δεν είπε ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι στον πρόεδρο της Μίλαν, Σίλβιο Μπερλουσκόνι! Ο πρόεδρος των «ροσονέρι» επιβεβαίωσε πως τα αστέρια της ιταλικής ομάδας δεν είναι προς πώληση, αλλά θα παραμείνουν στο «Σαν Σίρο» και η απόφαση του Μπερλουσκόνι ενθουσίασε σε τέτοιο βαθμό τον προπονητή ώστε να την χαρακτηρίσει «σπουδαίο δώρο».

Έντονες ήταν οι φήμες για μεταγραφές τόσο του Τιάγκο Σίλβα όσο και του Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς στην Παρί Σεν Ζερμέν, αλλά αμφότεροι θα μείνουν «ροσονέρι» και την επόμενη σεζόν, γεγονός που χαροποιεί ιδιαίτερα τον τεχνικό της ομάδας.

«Η παραμονή του Σίλβα είναι ένα σπουδαίο δώρο από τον πρόεδρό μας τόσο για μένα όσο και για τους οπαδούς μας. Επίσης, θα μείνει και ο Ιμπραΐμοβιτς. Αυτό αποδεικνύει πως ο σύλλογος δεν έχει καμία πρόθεση να διαλυθεί η ομάδα», ήταν τα λόγια του Αλέγκρι.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x