Ειδήσεις

Δεν πάει Πολωνία η Μέρκελ

Δεν θα βρίσκεται η Άνγκελα Μέρκελ στις εξέδρες του «PGE Arena» στο Γκντανσκ, όπου θα αναμετρηθούν η Εθνική Ελλάδας με τη Γερμανία για τα προημιτελικά της διοργάνωσης. Όλοι θα ήθελαν η Γερμανίδα καγκελάριος να είναι στα επίσημα του γηπέδου και ο σκηνοθέτης να «ζουμάρει» στο πρόσωπό της, αν τελικά η ομάδα του Σάντος καταφέρει να κάνει το… θαύμα απέναντι στη «πάντσερ». Παρόλα αυτά, η Μέρκελ (δεδηλωμένη ποδοσφαιρόφιλος) έχει προγραμματίσει ταξίδι στην Ιταλία και θα συναντηθεί με τον Μάριο Μόντι.

Δεν θα βρίσκεται η Άνγκελα Μέρκελ στις εξέδρες του «PGE Arena» στο Γκντανσκ, όπου θα αναμετρηθούν η Εθνική Ελλάδας με τη Γερμανία για την προημιτελική φάση της διοργάνωσης.

Όλοι θα ήθελαν η Γερμανίδα καγκελάριος να είναι στα επίσημα του γηπέδου και ο σκηνοθέτης να «ζουμάρει» στο πρόσωπό της, αν τελικά η ομάδα του Σάντος καταφέρει να κάνει το… θαύμα απέναντι στη «πάντσερ».

Παρόλα αυτά, η Μέρκελ (δεδηλωμένη ποδοσφαιρόφιλος) έχει προγραμματίσει ταξίδι στην Ιταλία και θα συναντηθεί με τον Μάριο Μόντι.

«Η κ. Μέρκελ θα έπρεπε να… διακτινισθεί για να πάει στο γήπεδο, καθώς την Παρασκευή θα βρίσκεται στη Ρώμη, προσκεκλημένη του Ιταλού πρωθυπουργού, Μάριο Μόντι. Μπορεί να κάνει πολλά, αλλά δεν ξέρω αν μπορεί να κάνει κάτι τέτοιο», ειπώθηκε από τον κυβερνητικό εκπρόσωπο, Γκέοργκ Στράιτερ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x