Ελλάδα

«Έκοψε» δύο ο Ζούρος

Με δύο παίκτες λιγότερους θα συνεχίσει την προετοιμασία της ενόψει του προολυμπιακού τουρνουά της Βενεζουέλας, η Εθνική ομάδα μπάσκετ των ανδρών καθώς ο ομοσπονδιακός τεχνικός, Ηλίας Ζούρος, «έκοψε» την Τρίτη από την αποστολή τους Ίαν Βουγιούκα και Ζήση Σαρικόπουλο.

Με δύο παίκτες λιγότερους θα συνεχίσει την προετοιμασία της ενόψει του προολυμπιακού τουρνουά της Βενεζουέλας, η Εθνική ομάδα μπάσκετ των ανδρών καθώς ο ομοσπονδιακός τεχνικός, Ηλίας Ζούρος, «έκοψε» την Τρίτη από την αποστολή τους Ίαν Βουγιούκα και Ζήση Σαρικόπουλο. Ο αποκλεισμός του σέντερ του Παναθηναϊκού αποδίδεται σε λόγους τακτικής, αφού ο ομοσπονδιακός τεχνικός κάθε άλλο παρά παράπονα από τη συμπεριφορά του παίκτη είχε.

Μένει, πλέον, να κοπούν άλλοι δύο παίκτες. Αναμένεται να είναι ένας γκαρντ (πιθανότατα μεταξύ Μάντζαρη και Σλούκα) και ένας φόργουορντ, που πιθανότατα θα είναι ο Καββαδάς (θα εξαρτηθεί από την κατάσταση του Αντώνη Φώτση που είχε έναν τραυματισμό στον αστράγαλο).

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα, πάντως, θα συνεχίσει να προπονείται με 14 παίκτες καθώς απόψε αναμένονται στην Ελλάδα οι Αντώνης Φώτσης και Γιάννης Μπουρούσης, ενώ την Τετάρτη θα αφιχθεί και ο τρίτος… «Ιταλός», Νίκος Ζήσης. Οι τρεις παίκτες θα μπουν σταδιακά στο ρυθμό των προπονήσεων, για να ξεκουραστούν στο μέτρο του δυνατού, αλλά θα ταξιδέψουν την Παρασκευή με την υπόλοιπη ομάδα για τη Βραζιλία. Μαζί τους και ο Βασίλης Σπανούλης ο οποίος στην προπόνηση της Τρίτης άρχισε να ανεβάζει στροφές.

Η «επίσημη αγαπημένη» στο Σάο Πάουλο θα κάνει προπονήσεις και θα δώσει τρία φιλικά για να προσαρμοστεί στις συνθήκες της Λατινικής Αμερικής (ειδικά στη διαφορά ώρας) πριν τα επίσημα ματς στις 2-8 Ιουλίου.

όσο για τις αντιπάλους της; Στις 27 Ιουνίου θα αντιμετωπίσει τη Νιγηρία (στις 01:00 ώρα Ελλάδος), στις 28 τη Νέα Ζηλανδία (01:00 ώρα Ελλάδος) και στις 29 τη Βραζιλία (03:00 ώρα Ελλάδος). Οι δύο πρώτες αντίπαλοι προετοιμάζονται επίσης για το Προολυμπιακό Τουρνουά, ενώ η «σελεσάο» έχει εξασφαλίσει την πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου ως δεύτερη στους Παναμερικανικούς Αγώνες.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x