Ειδήσεις

Πέρασε ή δεν πέρασε; (video)

Είναι οριστικό: Η ερώτηση «ποιος νίκησε» δεν είναι αρκετή για να περιγράφει τι γίνεται σε παιχνίδια της Αγγλίας σε μεγάλες διοργανώσεις. Απαιτείται και η απάντηση στο «πέρασε ή δεν πέρασε»! Σε μια ακόμα επανάληψη του σεναρίου, αυτή τη φορά χωρίς… Γερμανούς (όπως στο Μουντιάλ του 1966 με το γκολ του Χαρστ και στο Μουντιάλ του 2010 μ’ εκείνο του Λάμπαρντ) η μπάλα δημιούργησε απορίες για το αν προσπέρασε ολόκληρη τη γραμμή του τέρματος.

Είναι οριστικό:

Η ερώτηση «ποιος νίκησε» δεν είναι αρκετή για να περιγράφει τι γίνεται σε παιχνίδια της Αγγλίας σε μεγάλες διοργανώσεις.

Απαιτείται και η απάντηση στο «πέρασε ή δεν πέρασε»!

Σε μια ακόμα επανάληψη του σεναρίου, αυτή τη φορά χωρίς… Γερμανούς (όπως στο Μουντιάλ του 1966 με το γκολ του Χαρστ και στο Μουντιάλ του 2010 μ’ εκείνο του Λάμπαρντ) η μπάλα δημιούργησε απορίες για το αν προσπέρασε ολόκληρη τη γραμμή του τέρματος.

Κι αν όντως αυτό φάνηκε να συνέβη στο πλασέ του Ντέβιτς (και την απόκρουση του Τέρι) οι Άγγλοι έχουν έτοιμη -και μάλλον σωστά- τη δικαιολογία: Πως ο Μιλέφσκι που του πάσαρε την μπάλα ήταν οφσάιντ στο ξεκίνημα της φάσης. Κατά τ' άλλα, οι πέντε διαιτητές μας μαράνανε - που είπε κι ο Μπλαχίν!


szolj hozza: Ukraiinan "over the line" goal not counted

Επιμέλεια: Γιώργος Μαραθιανός

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x