Ευρώπη

Φερνάντεθ: «Δεν ισχύει για Ρεάλ»!

Προτεραιότητα του Ρούντι Φερνάντεθ είναι να αγωνιστεί στο NBA και όχι να επιστρέψει στην Ευρώπη, όπως τόνισε. Ο Ισπανός φόργουορντ ξεκαθάρισε πως δεν ισχύουν οι φήμες που τον θέλουν να επιστρέφει στη Ρεάλ Μαδρίτης από την επόμενη σεζόν, καθώς αυτό που επιδιώκει τώρα είναι να βρει ένα συμβόλαιο στον «μαγικό κόσμο».

Προτεραιότητα του Ρούντι Φερνάντεθ είναι να αγωνιστεί στο NBA και όχι να επιστρέψει στην Ευρώπη, όπως τόνισε.

Ο Ισπανός φόργουορντ ξεκαθάρισε πως δεν ισχύουν οι φήμες που τον θέλουν να επιστρέφει στη Ρεάλ Μαδρίτης από την επόμενη σεζόν, καθώς αυτό που επιδιώκει τώρα είναι να βρει ένα συμβόλαιο στον «μαγικό κόσμο».

«Φήμες λένε πως έχω κλείσει στη Ρεάλ Μαδρίτης, αλλά δεν είναι αλήθεια. Είμαι free agent στο NBA, αλλά δεν έχω αποφασίσει ακόμα για το μέλλον μου», δήλωσε αρχικά ο Ρούντι Φερνάντεθ και πρόσθεσε:

«Εάν μου προσφέρουν ένα καλό συμβόλαιο, πιστέψτε με θα επιστρέψω στο NBA. Είναι ο καιρός να εξετάσω περιπτώσεις και να επιλέξω το καλύτερο για μένα και θα ήθελα αυτό να γίνει το συντομότερο δυνατό».

Τέλος, αναφορικά με την πορεία της αποθεραπείας του από τον τραυματισμό του: «Είμαι καλά, έχω ξεκινήσει προπονήσεις και είμαι καλά ψυχολογικά. Σε 10 μέρες θα προπονούμαι με την εθνική ομάδα της Ισπανίας».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x