Ελλάδα

«Όχι» του «Σάρας» στον Παναθηναϊκό!

Αρνητική ήταν η απάντηση του Σαρούνας Γιασικεβίτσιους στη διοίκηση της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, για να αναλάβει τον πάγκο του «τριφυλλιού», όπως μετέδωσε πρώτος ο NovaΣΠΟΡ FM 94,6. Ο «Σάρας», ο οποίος βρίσκεται στο Χιούστον των ΗΠΑ και προετοιμάζεται με την εθνική ομάδα της Λιθουανίας για το προολυμπιακό τουρνουά της Βενεζουέλας, τόνισε πως δεν προτίθεται να αποσυρθεί -ακόμα- από την ενεργό δράση. Σκέψεις Γιούρι Ζντοβτς για αντι-Ομπράντοβιτς.

Αρνητική ήταν η απάντηση του Σαρούνας Γιασικεβίτσιους στη διοίκηση της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, για να αναλάβει τον πάγκο του «τριφυλλιού», όπως μετέδωσε πρώτος ο NovaΣΠΟΡ FM 94,6.

Ο «Σάρας», ο οποίος βρίσκεται στο Χιούστον των ΗΠΑ και προετοιμάζεται με την εθνική ομάδα της Λιθουανίας για το προολυμπιακό τουρνουά της Βενεζουέλας, τόνισε πως δεν προτίθεται να αποσυρθεί -ακόμα- από την ενεργό δράση.

Σκέψεις Γιούρι Ζντοβτς για αντι-Ομπράντοβιτς.

Η διοίκηση της ΚΑΕ Παναθηναϊκός είχε καταθέσει επίσημη πρόταση στον Σαρούνας Γιασικεβίτσιους, για να αντικαταστήσει τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς, περιμένοντας την απάντησή του. Ωστόσο, ο 36χρονος γκαρντ εμφανίστηκε την Πέμπτη (21/6) αρνητικός στο ενδεχόμενο να αναλάβει τον «πράσινο» πάγκο, καθώς θεωρεί πως δεν έχει έρθει ο καιρός να αποσυρθεί από την ενεργό δράση.

Πλέον και με την εξέλιξη αυτή, οι άνθρωποι του «τριφυλλιού» στρέφονται σε άλλες λύσεις. Αυτή τη στιγμή, ένα όνομα που «παίζει», είναι και αυτό του Γιούρι Ζντοβτς, ο οποίος τα τελευταία χρόνια βρίσκεται στον πάγκο της Σπαρτάκ Αγίας Πετρούπολης. Ωστόσο, μόνο εύκολη δεν είναι η περίπτωσή του γνώριμού μας -από τη θητεία του στα ελληνικά παρκέ- καθώς έχει ακόμα δύο χρόνια συμβόλαιο με τη ρωσική ομάδα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x