Stoiximan Super League

«Πάντα δίπλα μας ο Βγενόπουλος»

Στο πλευρό του Παναθηναϊκού και αρωγός της νέας προσπάθειας που γίνεται για τη σωτηρία της ομάδας είναι ο Ανδρέας Βγενόπουλος, όπως δήλωσε στη SportDay ο Γιάννης Αλαφούζος. «Είναι δίπλα μας ο Βγενόπουλος», τόνισε. Τι περιμένει ο «Mr MIG». Προτεραιότητα Κουίνσι και Μπουμσόνγκ για το ρόστερ.

Στο πλευρό του Παναθηναϊκού και αρωγός της νέας προσπάθειας που γίνεται για τη σωτηρία της ομάδας είναι ο Ανδρέας Βγενόπουλος, όπως δήλωσε στη SportDay ο Γιάννης Αλαφούζος. Οι δύο άνδρες συναντήθηκαν χθες και ο «Mr MIG» φέρεται πρόθυμος να συνδράμει οικονομικά, δίχως να έχει γίνει γνωστό με πόσα χρήματα. Φαίνεται πως περιμένει την ολοκλήρωση της μεταβίβασης των μετοχών από τον Γιάννη Βαρδινογιάννη για να πάρει τις αποφάσεις του.

«Η συνάντηση έγινε σε πολύ καλό κλίμα. Ο κ. Βγενόπουλος μού έδωσε χρήσιμες συμβουλές και θα είναι πάντα στο πλευρό μας στην προσπάθεια που κάνουμε», ανέφερε ο Γιάννης Αλαφούζος στη SportDay.

Να μείνουν Κουίνσι και «Μπουμ»

Η παραμονή του Κουίνσι στο δυναμικό του Παναθηναϊκού αποτελεί προτεραιότητα για τον Ζεσουάλδο Φερέιρα. Ο Γκανέζος θεωρείται απαραίτητος από τον Πορτογάλο προπονητή, ενώ και ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής είναι θετικός στο ενδεχόμενο παραμονής. Όλα, ωστόσο, θα εξαρτηθούν από τις διαπραγματεύσεις με την Αλ Σαντ, που έχει… συμβιβαστεί με την ιδέα πως δεν θα εισπράξει πολλά χρήματα από την πώλησή του. Σύντομα θα γίνουν και οι επαφές με τον Ζαν Αλέν Μπουμσόνγκ, στον οποίο θα προταθεί μείωση συμβολαίου. Ο Φερέιρα θέλει να χτίσει πάνω του την άμυνα της ομάδας και μένει να φανεί τι αποτέλεσμα θα έχουν οι συζητήσεις.

Την ερχόμενη εβδομάδα θα γίνουν τελικές προτάσεις σε Σπυρόπουλο και Σαριέγκι για την ανανέωση των συμβολαίων τους με μειωμένες αποδοχές, ενώ μετά την ολοκλήρωση των υποχρεώσεων της Εθνικής στο Euro 2012 θα γίνουν επαφές με τον Καραγκούνη.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x