Ειδήσεις

Γιορίς: «Όλα είναι ήρεμα»

Ηρεμία επικρατεί στα αποδυτήρια της Γαλλίας μετά την πρόσφατη αναστάτωση. Όπως υποστήριξε ο αρχηγός της ομάδας, Ούγκο Γιορίς, η ένταση που δημιουργήθηκε είναι πλέον παρελθόν, με τους «τρικολόρ» να προετοιμάζονται για το ματς με την Ισπανία (23/6).

Ηρεμία επικρατεί στα αποδυτήρια της Γαλλίας μετά την πρόσφατη αναστάτωση.

Όπως υποστήριξε ο αρχηγός της ομάδας, Ούγκο Γιορίς, η ένταση που δημιουργήθηκε είναι πλέον παρελθόν, με τους «τρικολόρ» να προετοιμάζονται για το ματς με την Ισπανία (23/6).

«Μετά από μία ήττα, είναι φυσιολογικό να δημιουργούνται εντάσεις. Στόχος μας είναι τέτοιες αντιδράσεις να διαρκούν όσο το δυνατόν λιγότερο. Είναι σημαντικό να φύγει η αρνητική ενέργεια, κάτι που έγινε καθώς υπήρχε σωστή διαχείριση της κατάστασης. Πλέον, όλα είναι ήρεμα», δήλωσε ο διεθνής τερματοφύλακας, ενώ μίλησε και για το ρόλο του ως αρχηγός της ομάδας:

«Στα αποδυτήρια της ομάδας βρίσκονται διαφορετικές προσωπικότητες. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να μιλήσει και σε δύσκολες στιγμές υπάρχουν άτομα που θέλουν να εκφραστούν. Ο ρόλος μου ως αρχηγός της ομάδας είναι να εξασφαλίσω ότι όλα είναι ήσυχα όσο προετοιμαζόμαστε για το επόμενο ματς», τόνισε χαρακτηριστικά ο 25χρονος γκολκίπερ.

Επιμέλεια: Χρήστος Φιλόπουλος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x