Ειδήσεις

Το ρεκόρ των Γερμανών

Δυστυχώς, η εθνική Γερμανίας μας απέκλεισε από τη συνέχεια του Euro. Σίγουρα, έχουμε τις δικές μας πολιτικές «κόντρες». Ωστόσο, οφείλουμε να παραδεχθούμε ότι αυτή τη στιγμή είναι, αν όχι η καλύτερη, τουλάχιστον ανήκει στις δύο κορυφαίες εθνικές ομάδες της Ευρώπης. Με τη νίκη απέναντι στην Ελλάδα εκτός από την πρόκριση στα ημιτελικά του Euro, οι Γερμανοί μπορούν να υπερηφανεύονται για την κατάρριψη ενός ρεκόρ, που τους δίνει μια πρωτιά.

Δυστυχώς, η εθνική Γερμανίας μας απέκλεισε από τη συνέχεια του Euro.

Σίγουρα, έχουμε τις δικές μας πολιτικές «κόντρες».

Ωστόσο, οφείλουμε να παραδεχθούμε ότι αυτή τη στιγμή είναι, αν όχι η καλύτερη, τουλάχιστον ανήκει στις δύο κορυφαίες εθνικές της Ευρώπης.

Με τη νίκη απέναντι στην Εθνική μας, εκτός από την πρόκριση στα ημιτελικά του Euro, οι Γερμανοί μπορούν να υπερηφανεύονται για την κατάρριψη ενός ρεκόρ, που τους δίνει μια πρωτιά.

Είναι η μοναδική εθνική ομάδα, η οποία έχει πετύχει 15 συνεχόμενες νίκες, από το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2010 μέχρι τη νίκη επι του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος, ξεπερνώντας τις 14, αριθμό που έχουν σταματήσει στο παρελθόν οι Γαλλία, Ολλανδία και Ισπανία.

Ο δρόμος; Ουρουγουάη - Βέλγιο - Αζερμπαϊτζάν - Τουρκία - Καζακστάν- Καζακστάν - Αυστρία - Αζερμπαϊτζάν - Αυστρία - Τουρκία - Βέλγιο - Πορτογαλία - Ολλανδία - Δανία - και δυστυχώς Ελλάδα.

Αποστόλης Σπυρόπουλος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x