Ευρώπη

Αναλαμβάνει την Εφές ο Μαχμούτι!

Πολύ κοντά στο να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της Αναντολού Εφές βρίσκεται ο Οκτάι Μαχμούτι, σύμφωνα με τον τουρκικό Τύπο! Οι άνθρωποι της ομάδας από την Κωνσταντινούπολη προσέφεραν «γη και ύδωρ» στον Ζέλικο Ομπράντοβιτς προκειμένου να τον δελεάσουν, ωστόσο η αρνητική απάντηση του «Ζοτς» τους ανάγκασε να στραφούν στον πρώην προπονητή της Γαλατασαράι, ο οποίος είχε ακουστεί και για τον πάγκο του Ολυμπιακού.

Πολύ κοντά στο να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της Αναντολού Εφές βρίσκεται ο Οκτάι Μαχμούτι, σύμφωνα με τον τουρκικό Τύπο!

Οι άνθρωποι της ομάδας από την Κωνσταντινούπολη προσέφεραν «γη και ύδωρ» στον Ζέλικο Ομπράντοβιτς προκειμένου να τον δελεάσουν, ωστόσο η αρνητική απάντηση του «Ζοτς» τους ανάγκασε να στραφούν στον πρώην προπονητή της Γαλατασαράι, ο οποίος είχε ακουστεί και για τον πάγκο του Ολυμπιακού.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, η διοίκηση της Αναντολού Εφές έχει δώσει τα χέρια με τον Μαχμούτι και το μόνο που απομένει είναι η ανακοίνωση.

Εφόσον επισημοποιηθεί η συμφωνία των δύο πλευρών, ο 44χρονος τεχνικός επιστρέφει στην ομάδα της Κωνσταντινούπολης, ύστερα από περίπου πέντε χρόνια, καθώς βρισκόταν στον πάγκο της από το 2001 μέχρι το 2007.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x