Stoiximan Super League

Μπαίνει μπροστά ο Μαύρος!

Με την ίδια ορμή που έμπαινε στις αντίπαλες περιοχές ετοιμάζεται να μπει και στην ΠΑΕ ΑΕΚ ο Θωμάς Μαύρος! Μετά τη νέα συνάντησή του με τον Ανδρέα Δημητρέλο, συμφωνήθηκε η εν λευκώ παράδοση της διοίκησης από Δευτέρα στη μεγάλη μορφή της «Ένωσης». Εκπτώσεις στα διαρκείας με ορισμό γενικής τιμής 150 ευρώ (πλην των επισήμων) και συγκέντρωση χρημάτων ως τις 6 Ιουλίου μέσω δηλώσεων συμμετοχής οι πρώτες του αποφάσεις.

Με την ίδια ορμή που έμπαινε στις αντίπαλες περιοχές ετοιμάζεται να μπει και στην ΠΑΕ ΑΕΚ ο Θωμάς Μαύρος!

Μετά τη νέα συνάντησή του με τον Ανδρέα Δημητρέλο, συμφωνήθηκε η εν λευκώ παράδοση της διοίκησης από Δευτέρα στη μεγάλη μορφή της «Ένωσης».

Εκπτώσεις στα διαρκείας με ορισμό γενικής τιμής 150 ευρώ (πλην των επισήμων) και συγκέντρωση χρημάτων ως τις 6 Ιουλίου μέσω δηλώσεων συμμετοχής οι πρώτες του αποφάσεις.

Αυτό που έκανε πάντα ως παίκτης, ετοιμάζεται να κάνει και ως (επίτιμος) πρόεδρος της ΑΕΚ ο Θωμάς Μαύρος: Να βγει μπροστά στα δύσκολα. Αυτό προανήγγειλε στην ενημέρωση της Πέμπτης και αυτό συμφώνησε οριστικά το βράδυ του Σαββάτου με τον Ανδρέα Δημητρέλο.

Από Δευτέρα λοιπόν η ΑΕΚ μπαίνει σε εποχή Μαύρου, με τον νυν πρόεδρο να μένει στη θέση του και την εμβληματική μορφή της «Ένωσης» να αναλαμβάνει εν λευκώ τη διοίκηση και τις αποφάσεις για την ομάδα. Μάλιστα τις πρώτες απ’ αυτές τις έχει ήδη λάβει, όπως γνωστοποιήθηκαν από την ΠΑΕ και -εκτός από συγκεκριμένες- είναι και απολύτως ενδεικτικές των προθέσεων του:

Καταρχήν λοιπόν στήριξη των εισιτηρίων διαρκείας, με γενναία έκπτωση και ορισμό γενικής τιμής 150 ευρώ σε όλες τις θύρες πλην των VIP και της θύρας 29. Θα τυπωθούν συνολικά 50.000 και ενδεχομένως θα υποστηριχθεί η προώθησή τους από Δευτέρα και από άλλες μεγάλες μορφές της ΑΕΚ.

Την ίδια ώρα θα τεθεί σε ισχύ και ο δεύτερος άξονας του σχεδίου Μαύρου, με τη συγκέντρωση χρημάτων από τον κόσμο. Κι επειδή νομικά (και υπό το φόβο να δεσμευτούν τα έσοδα από το Δημόσιο ή άλλους πιστωτές) δεν μπορεί να γίνει μέσω ανοίγματος λογαριασμού, θα γίνει με «δηλώσεις συμμετοχής».

Μέσω αυτών οι φίλοι της ΑΕΚ θα μπορούν να διαθέσουν όσα χρήματα επιθυμούν ως τις 6 Ιουλίου (μια μέρα πριν τη λήξη της προθεσμίας για την πληρωμή του άρθρου 44). Στόχος θα είναι η συγκέντρωση 10 εκατ. ευρώ, ωστόσο (όπως παραδέχθηκε και ο ίδιος ο Μαύρος στην ενημέρωση της Πέμπτης) και με 5-6 εκατ. ευρώ θα μπορούσε να προχωρήσει το σχέδιο του.

Όσο για το αγωνιστικό κομμάτι του τελευταίου, οι αποφάσεις θα περάσουν επίσης από Δευτέρα στα χέρια του Μαύρου. Με πιθανότατη τη συμπόρευση με τον Χρήστο Κωστή (εξ αρχής προοριζόταν για τεχνικός διευθυντής), ισχυρή την υποψηφιότητα του Βαγγέλη Βλάχου για τον πάγκο και δεδομένη την προτεραιότητα που θα ήθελε να δώσει ο Μαύρος σε αυτό το θέμα (αν ευνοούσαν οι συνθήκες) στον Σάκη Τσιώλη.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x