Ειδήσεις

Φοβούνται τον Ρονάλντο στην Ισπανία

Την Πορτογαλία καλείται να αντιμετωπίσει η Ισπανία την ερχόμενη Τετάρτη, ύστερα από την νίκη-πρόκριση επί της Γαλλίας στο «Ντόνμπας Αρένα». Ωστόσο, ο ισπανικός Τύπος στέκεται στην παρουσία του Κριστιάνο Ρονάλντο από την ομάδα του Πάουλο Μπέντο. Ο «CR7» έχει πάρει από το χέρι του συμπατριώτες του και δείχνει πιο ώριμος από ποτέ να σταθεί αντάξιος των προσδοκιών που υπάρχουν στην πατρίδα του για το πρόσωπό του.

Την Πορτογαλία καλείται να αντιμετωπίσει η Ισπανία την ερχόμενη Τετάρτη, ύστερα από την νίκη-πρόκριση επί της Γαλλίας στο «Ντόνμπας Αρένα».

Ωστόσο, ο ισπανικός Τύπος στέκεται στην παρουσία του Κριστιάνο Ρονάλντο από την ομάδα του Πάουλο Μπέντο.

Ο 27χρονος μεσοεπιθετικός αποτελεί φόβητρο για τους «φούριας ρόχας», αφού τη φετινή σεζόν έχει κατορθώσει να πετύχει 60 γκολ με τη Ρεάλ Μαδρίτης (46 στο πρωτάθλημα, 10 στο Champions League, 3 στο Κύπελλο Ισπανίας και ένα στο Σούπερ Καπ Ισπανίας) και 5 με την εθνική του ομάδα (2 κατά της Κύπρου και τρία στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα) σε σύνολο 61 εμφανίσεων.

Ο «CR7» έχει πάρει από το χέρι του συμπατριώτες του και δείχνει πιο ώριμος από ποτέ να σταθεί αντάξιος των προσδοκιών που υπάρχουν στην πατρίδα του για το πρόσωπό του.

Ο Ρονάλντο βρίσκεται στην κορυφή του πίνακα των σκόρερ του Euro 2012 με τρία γκολ μαζί με τον Μάριο Μάντζουκιτς από την Κροατία, τον Μάριο Γκόμες από τη Γερμανία και τον Αλαν Τζαγκόεφ της Ρωσίας.

«Όταν παίρνει τα πάνω του δείχνει ασταμάτητος και αυτό το απέδειξε κατά τη διάρκεια της φετινής σεζόν με τη Ρεάλ. Τώρα είναι φαβορί να αναδειχθεί πρώτος σκόρερ της διοργάνωσης», γράφουν οι Ισπανοί και συνεχίζουν: «Ο Ρονάλντο είναι η μεγαλύτερη απειλή για την Ισπανία για την πρόκριση στον τελικό».

Σταύρος Καλογεράκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x