Ειδήσεις

Ποντόλσκι: «Φέρτε μας την Αγγλία»

Δεν έχει πρόβλημα να αντιμετωπίσει την εθνική Αγγλίας στον ημιτελικό του Euro ο Λούκας Ποντόλσκι. Ο Γερμανός μεσοεπιθετικός μετά τη νίκη των «πάντσερ» επί της Ελλάδας, δήλωσε ικανοποιημένος με την εμφάνιση της ομάδας του και στοχεύει στην πρόκριση στον τελικό της διοργάνωσης.

Δεν έχει πρόβλημα να αντιμετωπίσει την Αγγλία στον ημιτελικό του Euro ο Λούκας Ποντόλσκι. Ο διεθνής μεσοεπιθετικός μετά τη νίκη της Γερμανίας επί της Εθνικής Ελλάδας δήλωσε ικανοποιημένος με την εμφάνιση της ομάδας του και στοχεύει στην πρόκριση στον τελικό της διοργάνωσης.

«Η ομάδα είναι άνετη και παίζει πολύ καλά. Το να σκοράρουμε τέσσερα γκολ σε ένα προημιτελικό κόντρα στην Ελλάδα, μια δύσκολη ομάδα, ήταν κάτι φανταστικό. Ο επόμενος αντίπαλος μας μπορεί να είναι η Αγγλία, αλλά δε θα υπάρχει κανένα πρόβλημα να την αντιμετωπίσουμε. Θέλουμε να περάσουμε στον τελικό», δήλωσε ο 27χρονος διεθνής.

Ο Ποντόλσκι ως γνωστόν θα συνεχίσει την καριέρα του στην Άρσεναλ και όπως υποστήριξε ανυπομονεί να ξεκινήσει η επόμενη σεζόν υπό τις οδηγίες του Αρσέν Βενγκέρ:

«Γνωρίζω ότι ο Βενγκέρ παρακολουθεί από κοντά το Euro και δεν αποκλείεται να τον συναντήσω στον ημιτελικό. Ανυπομονώ να ξεκινήσει η νέα σεζόν. Ελπίζω να πετύχω πολλά γκολ με την Άρσεναλ και είμαι περήφανος που θα αγωνιστώ με τη φανέλα της. Είναι ένας σπουδαίος σύλλογος, με σπουδαίο προπονητή, υπέροχους φιλάθλους και φανταστικό γήπεδο.

Μιλάω ήδη κάποια αγγλικά, άρα δε θα είναι πρόβλημα για εμένα να εγκλιματιστώ γρήγορα. Ανυπομονώ αλλά πρώτα έχω μια αποστολή να ολοκληρώσω με την εθνική Γερμανίας
».

Επιμέλεια : Πέτρος Θεοδωρίδης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x