Stoiximan Super League

«Να πάρει η ΑΕΚ τα πάνω της»!

Μηνύματα συσπείρωσης στον κόσμο της ΑΕΚ συνεχίζει να στέλνει ο Θωμάς Μαύρος! Η εμβληματική μορφή της «Ένωσης» παραδέχθηκε πως η κατάσταση είναι δύσκολη, αλλά ξεκαθάρισε πως αυτός είναι και ο λόγος που αποφάσισε να βγει ο ίδιος μπροστά. Επανέλαβε λοιπόν την έκκληση για στήριξη -με διαρκείας και απλά εισιτήρια- μέσω της οποίας θα βοηθήσουν όλοι την ΑΕΚ να πάρει τα πάνω της.

Μηνύματα συσπείρωσης στον κόσμο της ΑΕΚ συνεχίζει να στέλνει ο Θωμάς Μαύρος!

Η εμβληματική μορφή της «Ένωσης» παραδέχθηκε πως η κατάσταση είναι δύσκολη, αλλά ξεκαθάρισε πως αυτός είναι και ο λόγος που αποφάσισε να βγει ο ίδιος μπροστά.

Επανέλαβε λοιπόν την έκκληση για στήριξη -με διαρκείας και απλά εισιτήρια- μέσω της οποίας θα βοηθήσουν όλοι την ΑΕΚ να πάρει τα πάνω της.

Μιλώντας στον Real FM, ο Μαύρος ανέφερε χαρακτηριστικά: «Κάνουμε αυτή την προσπάθεια για να βοηθήσουμε την αγαπημένη μας ομάδα να πάρει τα πάνω της. Μπαίνω μπροστά στην ΠΑΕ, έχω κάνει έκκληση στον κόσμο για τα διαρκείας, αλλά και με τα εισιτήρια των 20 ευρώ».

Πριν ξεκαθαρίσει, δε, ότι πρόεδρος στην ΠΑΕ θα παραμείνει ο Ανδρέας Δημητρέλος επιβεβαίωσε εμμέσως τις διεργασίες στο θέμα Τσιώλη λέγοντας πως «έχουμε βάλει κάποια θέματα κάτω και πρώτα απ’ όλα το θέμα του προπονητή». Και συνέχισε:

«Όταν βλέπουμε ότι η ομάδα αλλάζει προφίλ, αυτό μας δίνει δύναμη και ελπίζουμε να γίνουμε πιο ελκυστικοί. Προσπαθούμε με τις παραμέτρους που ανέφερα πριν να τα καταφέρουμε. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να κάνουν δήλωση συμμετοχής με 20 ευρώ λέγοντας το όνομά τους προφορικά, θα καταγράφονται σε μία λίστα και έτσι παίρνουν το εισιτήριο».

Εξάλλου, οι δυσκολίες που θα κληθεί ν' αντιμετωπίσει δεν φαίνεται να πτοούν, με τον Μαύρο να αναφέρει χαρακτηριστικά: «Σίγουρα είναι δύσκολο το εγχείρημα, αλλά γι' αυτό μπαίνω άλλωστε και εγώ. Δεν είμαι μόνος μου όμως. Είναι ο Παπαϊωάννου, ο Κωστής, αλλά και άλλοι πρώην ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x