Ειδήσεις

Μίλνερ: «Δεν έχω λόγια να εκφράσω την απογοήτευση μας»

Την απογοήτευσή για τον αποκλεισμό της Αγγλίας από τη συνέχεια του Euro, στη φάση των προημιτελικών από την Ιταλία, εξέφρασε ο Τζέιμς Μίλνερ. Ο παίκτης της Μάντσεστερ Σίτι, ωστόσο τόνισε πως τα «τρία λιοντάρια» πρέπει να κρατήσουν τα θετικά της διοργάνωσης και να συνεχίσουν.

Την απογοήτευσή για τον αποκλεισμό της Αγγλίας από τη συνέχεια του Euro, στη φάση των προημιτελικών από την Ιταλία, εξέφρασε ο Τζέιμς Μίλνερ.

Ο παίκτης της Μάντσεστερ Σίτι, ωστόσο τόνισε πως τα «τρία λιοντάρια» πρέπει να κρατήσουν τα θετικά της διοργάνωσης και να συνεχίσουν.

«Δεν έχω λόγια να περιγράψω την απογοήτευση μας. Ήμασταν σε έναν καλό όμιλο και περάσαμε στα προημιτελικά, όμως το ότι αποκλειστήκαμε ξανά στη διαδικασία των πέναλτι είναι πραγματικά απογοητευτικό», ήταν τα λόγια του 26χρονου μεσοεπιθετικού, για να συμπληρώσει στη συνέχεια.

«Θα κρατήσουμε τα θετικά και την εμπειρία από αυτή τη διοργάνωση. Υπήρξαν πολλοί ποδοσφαιριστές που εντάχθηκαν στην ομάδα και αυτή ήταν η πρώτη τους διοργάνωση. Ελπίζω ότι θα κρατήσουν την εμπειρία για την επόμενη διοργάνωση. Τώρα θα ξεκουραστούμε κα μετά θα έχουμε μια φιλική αναμέτρηση πριν την έναρξη της σεζόν και μετά έχουμε τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου», πρόσθεσε.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x