Ειδήσεις

Εργαλείο αποπροσανατολισμού πέναλτι

Έχουμε δει λέιζερ στα μάτια των παικτών όταν εκτελούν φάουλ ή πέναλτι. Στα γήπεδα του NBA, οι οπαδοί της αντίπαλης ομάδας έχουν επιστρατεύσει μπαλόνια και πλαστικά κατά την εκτέλεση ελεύθερων βολών. Η γιούχα και τα σφυρίγματα είναι παλιά κόλπα. Έφτασε η ώρα που το καλύτερο εργαλείο …προσανατολισμού είναι όντως «εργαλείο» και οι Άγγλοι διεκδικούν την πατρότητα της πατέντας.

Έχουμε δει λέιζερ στα μάτια των παικτών όταν εκτελούν φάουλ ή πέναλτι. Στα γήπεδα του NBA, οι οπαδοί της αντίπαλης ομάδας έχουν επιστρατεύσει μπαλόνια και πλαστικά κατά την εκτέλεση ελεύθερων βολών. Η γιούχα και τα σφυρίγματα είναι παλιά κόλπα.

Έφτασε η ώρα που το καλύτερο εργαλείο …προσανατολισμού είναι όντως «εργαλείο» και οι Άγγλοι διεκδικούν την πατρότητα της πατέντας.
Τελευταίο πέναλτι στο Αγγλία-Ιταλία.

Τα «τρία λιοντάρια» την έχουν πάθει πολλές φορές από τα 11 μέτρα, αφού μετρούν μόλις μία νίκη στις εφτά φορές που έχουν οδηγηθεί στη διαδικασία των πέναλτι.

Είδαν και απόειδαν, λοιπόν, οι Βρετανοί οπαδοί και είπαν να πάρουν την κατάσταση στα χέρια τους. Ο Αλεσάντρο Ντιαμάντι παίρνει φόρα για το πέναλτι που θα κρίνει την πρόκριση στα ημιτελικά του Euro και σκοράρει.

Αν είχε κοιτάξει λίγο πιο ψηλά, όμως, και όχι στην εστία;

Δείτε την επίμαχη φωτογραφία στο england365.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x