Ειδήσεις

Εμπιστεύεται Πικέ ο Κασίγιας

Δεν φαίνεται να αγχώνεται ο Ίκερ Κασίγιας για την απουσία του Κάρλες Πουγιόλ στην αναμέτρηση της ημιτελικής φάσης κόντρα στην Πορτογαλία (27/6). Ο αρχηγός των «φούριας ρόχας» τόνισε πως έχει εμπιστοσύνη στον Ζεράρ Πικέ, ο οποίος έχει πολύ καλή απόδοση τόσο με την Μπαρτσελόνα, όσο και με την εθνική.

Δεν φαίνεται να αγχώνεται ο Ίκερ Κασίγιας για την απουσία του Κάρλες Πουγιόλ στην αναμέτρηση της ημιτελικής φάσης κόντρα στην Πορτογαλία (27/6).

Ο αρχηγός των «φούριας ρόχας» τόνισε πως έχει εμπιστοσύνη στον Ζεράρ Πικέ, ο οποίος έχει πολύ καλή απόδοση τόσο με την Μπαρτσελόνα, όσο και με την εθνική.

«Νομίζω ότι ο Πικέ τα πηγαίνει πολύ καλά και με την Μπαρτσελόνα αλλά και με τη φανέλα της εθνικής ομάδας», ήταν τα λόγια του Ισπανού τερματοφύλακα για να συμπληρώσει στη συνέχεια.

«Όταν ήρθα στην ομάδα, ο ρόλος μου ήταν διαφορετικός. Παρατηρούσα, άκουγα και μάθαινα. Τώρα είμαι ένας από τους πιο έμπειρους παίκτες, έχω βρεθεί στα αποδυτήρια με πολλούς σπουδαίους παίκτες, αλλά και με νεότερους», συμπλήρωσε, ενώ στη συνέχεια αναφέρθηκε στην εξέλιξη της ομάδας.

«Το 2008 φτάσαμε στα τελικά του Euro με τελείως διαφορετικό τρόπο. Μας είχαν χαρακτηρίσει ως ένα από τα φαβορί, αλλά δεν πίστευαν ότι θα μπορούσαμε να πάρουμε τον τίτλο. Η νίκη μας κόντρα στην Ιταλία, ήταν κάτι το εντυπωσιακό, ενώ πλέον απλά θεωρείται μια ήττα», πρόσθεσε.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x