Ειδήσεις

«Ο Πλατινί πιο επικίνδυνος από την Ισπανία»!

Επιφυλακτικοί παρουσιάζονται στο στρατόπεδο της εθνικής Πορτογαλίας για τον διαιτητή της ημιτελικής αναμέτρησης για το Euro 2012 με την Ισπανία, όπως μεταδίδουν τα Μέσα της ιβηρικής χερσονήσου. Ο Τσουνέιτ Τσακίρ κλήθηκε από την UEFA να διευθύνει τον πρώτο ημιτελικό της διοργάνωσης και στην Πορτογαλία αναφέρουν: «Υπήρχαν και καλύτεροι υποψήφιοι διαιτητές από χώρες που δεν συμμετέχουν πλέον στη διοργάνωση και δεν είναι στο επίπεδο των άλλων, αλλά αυτός είναι σε πολύ χαμηλότερο επίπεδο».

Επιφυλακτικοί παρουσιάζονται στο στρατόπεδο της εθνικής Πορτογαλίας για τον διαιτητή της ημιτελικής αναμέτρησης για το Euro 2012 με την Ισπανία, όπως μεταδίδουν τα Μέσα της ιβηρικής χερσονήσου.

Ο Τσουνέιτ Τσακίρ κλήθηκε από την UEFA να διευθύνει τον πρώτο ημιτελικό της διοργάνωσης και στην Πορτογαλία αναφέρουν:

«Υπήρχαν και καλύτεροι υποψήφιοι διαιτητές από χώρες που δεν συμμετέχουν πλέον στη διοργάνωση και δεν είναι στο επίπεδο των άλλων, αλλά αυτός είναι σε πολύ χαμηλότερο επίπεδο».

Στα πηγαδάκια που σχηματίζουν οι δημοσιογράφοι που καλύπτουν το ρεπορτάζ της Πορτογαλίας λέγεται: «Υπάρχει κάτι πιο επικίνδυνο από την Ισπανία; Ο Πλατινί»!

Το συγκεκριμένο παιχνίδι θα είναι το τρίτο που θα διευθύνει ο Τούρκος ρέφερι. Στην πρώτη φάση του Euro ήταν ο διαιτητής του αγώνα Ουκρανία - Σουηδία 2-1. Σε εκείνο το ματς είδε δείξει 2 κίτρινες κάρτες, αμφότερες σε Σουηδούς.

Ο δεύτερος αγώνας που διηύθυνε, πάντα στην πρώτη φάση, ήταν ανάμεσα στην Ιταλία και την Ιρλανδία, που βρήκε τους «ατζούρι» νικητές με 2-0. Σε εκείνο το ματς είχε δείξει έξι κίτρινες κάρτες, από τρεις σε κάθε ομάδα. Δύο από αυτές αντίκρισε ο Ιρλανδός Κιθ Άντριους, που τελικά αποβλήθηκε.

Σταύρος Καλογεράκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x