Ειδήσεις

Λεβ: «Ανώτερη από την Ελλάδα η Ιταλία»

Ανοικτό το ενδεχόμενο να παρατάξει τη Γερμανία απέναντι στην Ιταλία με αλλαγές σε σχέση με τον προημιτελικό απέναντι στην Ελλάδα άφησε ο Γιόακιμ Λεβ.

Ανοικτό το ενδεχόμενο να παρατάξει τη Γερμανία απέναντι στην Ιταλία με αλλαγές σε σχέση με τον προημιτελικό απέναντι στην Ελλάδα άφησε ο Γιόακιμ Λεβ.

«Δεν είναι πανάκεια να χρησιμοποιείς την ομάδα που κερδίζει. Η φιλοσοφία μας παραμένει ίδια. Πιθανώς όμως να χρειαστώ κάποιου διαφορετικού τύπου παίκτες. Η Ιταλία είναι ανώτερου επιπέδου ομάδα από την Ελλάδα. Έχει δείξει πολύ καλά στοιχεία στη διοργάνωση, αλλά το πιο σημαντικό για μας είναι να δείξουμε αμέσως την ποιότητά μας, επιθετικά και αμυντικά», τόνισε ο Γερμανός ομοσπονδιακός τεχνικός.

Όπως και ο Μίροσλαβ Κλόζε, ο 52χρονος προπονητής δεν βλέπει το παιχνίδι ως ευκαιρία εκδίκησης για την προ εξαετίας ήττα από την Ιταλία στον ημιτελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2006. «Δεν έχει σημασία τι έγινε το 2006. Στο ποδόσφαιρο δεν υπάρχει εκδίκηση και το παρελθόν δεν μετρά. Δεν έχει σημασία ότι δεν κερδίσαμε ποτέ την Ιταλία σε τελική φάση μεγάλης διοργάνωσης», ανέφερε.

Αναφερόμενος στον Αντρέα Πίρλο και τις εξαιρετικές του εμφανίσεις, είπε: «Ο Πίρλο περνά μία δεύτερη νιότη. Είναι ένας σπουδαίος παίκτης και ξέρει να δημιουργεί επικίνδυνες καταστάσεις. Δεν θα αναθέσουμε σε κάποιον παίκτη το προσωπικό του μαρκάρισμα, αλλά ξέρουμε τις αρετές του και συζητάμε για το πώς θα περιορίσουμε τη δράση του».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x