Ειδήσεις

Οζίλ: «Στο μυαλό μας μόνο η Ιταλία»

Να μην εφησυχάσουν καθόλου και μοναδική τους σκέψη να είναι το πώς θα κερδίσουν την Ιταλία στον ημιτελικό της Πέμπτης (28/6) και όχι ο μεγάλος τελικός του Euro, προέτρεψε τους συμπαίκτες του στην Εθνική Γερμανίας ο Μεζούτ Οζίλ. «Η Ιταλία είναι πολύ δυνατή ομάδα και πρέπει να δώσουμε το 100%. Μόνο αν περάσουμε θα ασχοληθούμε με το ποιος θα είναι ο αντίπαλός μας στον τελικό», τόνισε μεταξύ άλλων ο 23χρονος μεσοεπιθετικός της Ρεάλ Μαδρίτης.

Να μην εφησυχάσουν καθόλου και μοναδική τους σκέψη να είναι το πώς θα κερδίσουν την Ιταλία στον ημιτελικό της Πέμπτης (28/6) και όχι ο μεγάλος τελικός του Euro, προέτρεψε τους συμπαίκτες του στην Εθνική Γερμανίας ο Μεζούτ Οζίλ.

«Θα ήταν λάθος αν έλεγα ότι ο ιδανικός τελικός θα ήταν ανάμεσα στην Γερμανία και την Ισπανία. Υπάρχουν τέσσερις ομάδες στα ημιτελικά και τόσο εμείς, όσο και η Ισπανία, πρέπει να κάνουμε το επόμενο βήμα για να φτάσουμε στον τελικό», τόνισε ο 23χρονος μεσοεπιθετικός της Ρεάλ Μαδρίτης και για το ματς με τους «σκουάντρα ατζούρι», πρόσθεσε:

«Είμαστε πλήρως συγκεντρωμένοι στην Ιταλία και μόνο σε αυτή. Μόνο αν περάσουμε θα ασχοληθούμε με το ποιος θα είναι ο αντίπαλός μας μετά. Στην τελική, στο τέλος της ημέρας δεν θα παίζει ρόλο αν αυτός θα είναι η Ισπανία ή η Πορτογαλία».

«Η Ιταλία είναι πολύ δυνατή ομάδα και τεχνικά είναι άρτια οργανωμένη. Θα είμαστε οι νικητές αν παίξουμε στο 100% των δυνατοτήτων μας», κατέληξε.

Βάσια Στέρπη

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x