Ειδήσεις

Τζόνσον: «Η μικρή κατοχή μάς στοίχισε»

Την άποψη ότι η μικρή κατοχή της μπάλας ήταν αυτή που στοίχισε τον αποκλεισμό της εθνικής ομάδας της Αγγλίας από το Euro 2012 εξέφρασε με δηλώσεις του στην «Mirror» o Γκλεν Τζόνσον. O 27χρονος δεξιός μπακ της Λίβερπουλ υποστήριξε ότι οι Άγγλοι διεθνείς δεν μπορούσαν να απειλήσουν ουσιαστικά την Ιταλία, στον τελευταίο χρονικά προημιτελικό, διότι ο τρόπος με τον οποίο έπαιζαν τους κούραζε γρήγορα.

Την άποψη ότι η μικρή κατοχή της μπάλας ήταν αυτή που στοίχισε τον αποκλεισμό της εθνικής ομάδας της Αγγλίας από το Euro 2012 εξέφρασε με δηλώσεις του στην «Mirror» o Γκλεν Τζόνσον.

Ο 27χρονος δεξιός μπακ της Λίβερπουλ υποστήριξε ότι οι Άγγλοι διεθνείς δεν μπορούσαν να απειλήσουν ουσιαστικά την Ιταλία, από την οποία ηττήθηκαν στα πέναλτι στον τελευταίο χρονικά προημιτελικό, διότι ο τρόπος με τον οποίο έπαιζαν τους κούραζε γρήγορα.

«Με τον τρόπο με τον οποίο τοποθετούμαστε και καλύπτουμε ο ένας τον άλλον είναι δύσκολο για κάποια ομάδα να μας νικήσει. Κόντρα στην Ιταλία, δουλέψαμε σκληρά, παίξαμε καλή άμυνα και τους δημιουργήσαμε κάποια προβλήματα. Δεν είχαμε όμως την κατοχή με αποτέλεσμα όταν παίρναμε την μπάλα να μην ήμασταν αρκετά ξεκούραστοι για να τους κάνουμε την ζημιά και να τους απειλήσουμε. Όσο περισσότερο κρατάμε την μπάλα, τόσο καλύτερα θα είναι τα πράγματα για εμάς», τόνισε ο διεθνής αμυντικός, που στην συνέχεια αναφέρθηκε στον ομοσπονδιακό τεχνικό, Ρόι Χότζον.

«Πολλοί πίστευαν ότι θα αποκλειόμασταν από τη φάση των ομίλων, ωστόσο παραλίγο να φτάσουμε στα ημιτελικά και αυτό είναι πολύ θετικό. Νομίζω ότι ο προπονητής έχει κάνει φανταστική δουλειά. Δεν είναι εύκολο να αναλαμβάνεις μία ομάδα λίγο πριν την έναρξη ενός μεγάλου τουρνουά και να εφαρμόζεις τις αρχές σου», σχολίασε και ενόψει των προκριματικών του Μουντιάλ 2014, πρόσθεσε:

«Σίγουρα θα έχουμε περισσότερη αυτοπεποίθηση. Αν αμυνόμαστε με τον τρόπο που συνηθίζουμε, τα πράγματα θα είναι δύσκολα για τους αντιπάλους μας».

Βάσια Στέρπη

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x