Ειδήσεις

Αλόνσο: «Δεν αλλάζουμε για τον Ρονάλντο»

Χωρίς ιδιαίτερη στρατηγική για την εξουδετέρωση του Ρονάλντο θα παραταχθεί η εθνική Ισπανίας, όπως υποστήριξε ο Τσάμπι Αλόνσο. Ο μέσος των «φούριας ρόχας» τόνισε ότι η ομάδα του δεν θα αλλάξει τα πλάνα της, λόγω του Πορτογάλου εξτρέμ, ενώ αναφέρθηκε και στις ανησυχίες του, σχετικά με την ξεκούραση της ομάδας του.

Χωρίς ιδιαίτερη στρατηγική για την εξουδετέρωση του Ρονάλντο θα παραταχθεί η εθνική Ισπανίας, όπως υποστήριξε ο Τσάμπι Αλόνσο.

Ο μέσος των «φούριας ρόχας» τόνισε ότι η ομάδα του δεν θα αλλάξει τα πλάνα της, λόγω του Πορτογάλου εξτρέμ, ενώ αναφέρθηκε και στις ανησυχίες του, σχετικά με την ξεκούραση της ομάδας του.

«Δεν έχουμε κάποιο ειδικό πλάνο για τον Ρονάλντο. Προφανώς, δεν λέω ότι δεν έχουμε αναλύσει το παιχνίδι τους. Υπάρχει η περίπτωση να κάνουμε αλλαγές κατά τη διάρκεια του αγώνα εάν χρειαστεί, αλλιώς θα παίξουμε σύμφωνα με τις αρχές μας. Τους ξέρουμε πολύ καλά και το αντίστροφο, δεν θα υπάρξουν πολλές εκπλήξεις. Αλλά, θα είναι έντονο παιχνίδι», δήλωσε για το ιβηρικό ντέρμπι ο Αλόνσο.

Στην συνέχεια, ο μέσος της Ρεάλ Μαδρίτης μίλησε και για τις ανησυχίες του για την ξεκούραση της ομάδας του: «Είναι γεγονός ότι είχαμε δύο λιγότερες μέρες να ξεκουραστούμε, αλλά πρέπει να συμβιβαστούμε με αυτό. Μόλις τελείωσε το ματς με την Γαλλία, το πρώτο που θέλαμε ήταν να ανακτήσουμε τις δυνάμεις μας».

Επιμέλεια: Χρήστος Φιλόπουλος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x