Ειδήσεις

Η… ταπεινή πλευρά του Κριστιάνο Ρονάλντο

Απαντήσεις στους θαυμαστές του έδωσε ο Κριστιάνο Ρονάλντο, μέσω της ιστοσελίδας της UEFA. Η ευρωπαϊκή ποδοσφαιρική ομοσπονδία επέλεξε τέσσερις ερωτήσεις που έκαναν οι φίλοι του Πορτογάλου μεσοεπιθετικού στο twitter με τον 27χρονο παίκτη της Ρεάλ Μαδρίτης να απαντά κρατώντας… χαμηλό και ταπεινό προφίλ. Ο αρχηγός των Πορτογάλων μίλησε για τους τομείς που χρειάζεται βελτίωση, για την καλύτερη στιγμή της καριέρας του, αλλά και για τα πρότυπά του.

Απαντήσεις στους θαυμαστές του έδωσε ο Κριστιάνο Ρονάλντο, μέσω της ιστοσελίδας της UEFA.

Η ευρωπαϊκή ποδοσφαιρική ομοσπονδία επέλεξε τέσσερις ερωτήσεις που έκαναν οι φίλοι του Πορτογάλου μεσοεπιθετικού στο twitter με τον 27χρονο παίκτη της Ρεάλ Μαδρίτης να απαντά κρατώντας… χαμηλό και ταπεινό προφίλ.

Ο αρχηγός των Πορτογάλων μίλησε για τους τομείς που χρειάζεται βελτίωση, για την καλύτερη στιγμή της καριέρας του, αλλά και για τα πρότυπά του.

Ποια είναι η πιο περήφανη στιγμή στην καριέρα σου;

«Μέχρι στιγμής είχα αρκετές οπότε είναι δύσκολο να επιλέξω μία. Χάρις στο θεό, είχα την ευκαιρία να ζήσω πολλές τέτοιες στιγμές και στην εθνική ομάδα και στους συλλόγους που αγωνίστηκα οπότε είναι δύσκολο να διαλέξω».

Ποιο τομέα του παιχνιδιού σου πιστεύεις ότι χρειάζεται βελτίωση;

«Νομίζω ότι πάντα μπορείς να εξελίξεις όλους τους τομείς του παιχνιδιού σου. Δεν θα απομονώσω κάποιον γιατί πιστεύω ότι το πιο σημαντικό να τα πηγαίνεις καλά είναι να δουλεύεις όσο σκληρότερα γίνεται».

Ονειρευόσουν να είσαι αρχηγός της εθνικής ομάδας της Πορτογαλίας; Πως αισθάνεσαι τώρα που είσαι;

«Ήταν πάντα μία από τις φιλοδοξίες μου για αυτό και είμαι πολύ περήφανος. Το να είμαι αρχηγός στην εθνικής ομάδα της χώρας μου ήταν όνειρο από το ξεκίνημα μου».

Ποιο ήταν το πρότυπο σου;

«Όταν ήμουν μικρότερος έπαιζα για την Σπόρτινγκ και πάντα είχα την φιλοδοξία να γίνω μια μέρα διεθνής. Θυμάμαι τον Ρουί Κόστα και τον Φερνάντο Κόουτο. Ήθελα να παίξω μαζί τους και αυτό και έγινε».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x