Στίβος

Απέδωσε η υπομονή

Οταν ολοκλήρωσε τις προσπάθειές της στον προκριματικό του ακοντισμού, δεν μπορούσε ούτε να πανηγυρίσει, ούτε να στεναχωρηθεί. Η Σάββα Λίκα ήταν τέταρτη στο Α' γκρουπ στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα του Ελσίνκι, οπότε έπρεπε να περιμένει και τη διεξαγωγή του Β γκρουπ προκειμένου να μάθει την τύχη της. Δύο ώρες αργότερα, μπορούσε να χαρεί αυτό που είχε συμβεί.

Οταν ολοκλήρωσε τις προσπάθειές της στον προκριματικό του ακοντισμού, δεν μπορούσε ούτε να πανηγυρίσει, ούτε να στεναχωρηθεί. Η Σάββα Λίκα ήταν τέταρτη στο Α' γκρουπ στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα του Ελσίνκι, οπότε έπρεπε να περιμένει και τη διεξαγωγή του Β γκρουπ προκειμένου να μάθει την τύχη της.

Δύο ώρες αργότερα, μπορούσε να χαρεί αυτό που είχε συμβεί. Χάρη στο 57,60 μ. που είχε πετύχει στο Α΄γκρουπ, και με τη βοήθεια της βροχής που ξεκίνησε πριν αγωνιστούν οι αθλήτριες του δεύτερου, η Λίκα μπήκε στη 12άδα. Συγκεκριμένα, πέρασε στον τελικό της Παρασκευής ως η όγδοη καλύτερη.

Στα 42 της λοιπόν η αθλήτρια του Πανελληνίου επιστρέφει στους τελικούς των μεγάλων διοργανώσεων, αφού η τελευταία φορά που μετείχε σε έναν ήταν το 2009, όταν πήρε την όγδοη θέση στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα του Βερολίνου.

Αντίθετα δεν τα κατάφερε ο Ανδρέας Δημητράκης. Ο 23χρονος, που ήξερε πως είχε δύσκολη αποστολή στον προκριματικό των 800 μ., τερμάτισε έβδομος στη σειρά του με 1.49.88. Ετσι αποκλείστηκε και πήρε την 32η θέση στη συνολικά κατάταξη του αγωνίσματος.

Επιμέλεια: Ρούλα Βλασσοπούλου

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x