Ειδήσεις

Διαψεύδει τους Ισπανούς η UEFA

Κατηγορηματικά διέψευσε η UEFA τα δημοσιεύματα πως αρνήθηκε αίτημα της ισπανικής ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας για να κρατηθεί ενός λεπτού σιγή πριν τον ημιτελικό του Euro ανάμεσα στους «φούριας ρόχας» και την Πορτογαλία, εις μνήμη του εκλιπόντος Μίκι Ροκέ. Ο άτυχος ποδοσφαιριστής της Μπέτις υπέκυψε στην «μάχη» με τον καρκίνο και οι περισσότεροι Ισπανοί ήθελαν να τιμήσουν τον άτυχο 22χρονο με ενός λεπτού σιγή πριν το σημαντικό παιχνίδι τους την Τετάρτη.

Κατηγορηματικά διέψευσε η UEFA τα δημοσιεύματα πως αρνήθηκε αίτημα της ισπανικής ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας για να κρατηθεί ενός λεπτού σιγή πριν τον ημιτελικό του Euro ανάμεσα στους «φούριας ρόχας» και την Πορτογαλία, εις μνήμη του εκλιπόντος Μίκι Ροκέ.

Ο άτυχος ποδοσφαιριστής της Μπέτις υπέκυψε στην «μάχη» με τον καρκίνο και οι περισσότεροι Ισπανοί ήθελαν να τιμήσουν τον άτυχο 22χρονο με ενός λεπτού σιγή πριν το σημαντικό παιχνίδι τους την Τετάρτη.

Τα τελευταία δημοσιεύματα ανέφεραν πως το αίτημα των Ιβήρων δεν βρήκε ανταπόκριση από τα στελέχη της UEFA, με τους Ισπανούς να είναι ιδιαίτερα ενοχλημένοι από το «όχι» που άκουσαν.

Ωστόσο, η ευρωπαϊκή ομοσπονδία εξέδωσε ανακοίνωση διαψεύδοντας τα πάντα, τονίζοντας χαρακτηριστικά ότι ουδέποτε δέχτηκε «κρούση» από την Ισπανία με το συγκεκριμένο αίτημα, βγάζοντας τη στη... σέντρα.

Επιμέλεια: Αποστόλης Σπυρόπουλος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x