Ειδήσεις

Επέκταση με Μπλαν… αλλιώς Ντεσάν

Σε συζητήσεις με την ποδοσφαιρική ομοσπονδία της Γαλλίας βρίσκεται ο Λοράν Μπλαν με θέμα την επέκταση της συνεργασίας τους, παρά το γεγονός ότι η εθνική ομάδα της χώρας δεν κατάφερε να διακριθεί στο πρόσφατο Euro. Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, οι άνθρωποι των «τρικολόρ» φέρονται να επιθυμούν την παραμονή του 46χρονου τεχνικού στον πάγκο του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος, προτείνοντάς του συμβόλαιο μέχρι το 2014.

Σε συζητήσεις με την ποδοσφαιρική ομοσπονδία της Γαλλίας βρίσκεται ο Λοράν Μπλαν με θέμα την επέκταση της συνεργασίας τους, παρά το γεγονός ότι η εθνική ομάδα της χώρας δεν κατάφερε να διακριθεί στο πρόσφατο Euro.

Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, οι άνθρωποι των «τρικολόρ» φέρονται να επιθυμούν την παραμονή του 46χρονου τεχνικού στον πάγκο του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος, προτείνοντάς του συμβόλαιο μέχρι το 2014.

Ο Μπλαν τις προηγούμενες μέρες παρουσιαζόταν ως υποψήφιος για τον πάγκο της Τότεναμ και υπήρχαν αμφιβολίες εάν θα ανανεώσει το συμβόλαιό του που λήγει στο τέλος του μήνα. Πλέον, όμως, με τον Βίλας- Μπόας να είναι ένα βήμα από τον πάγκο των «πετεινών» όλα είναι ανοιχτά για το μέλλον του 46χρονου προπονητή.

Στην περίπτωση που δεν υπάρξει αίσιο τέλος στις συζητήσεις η γαλλική ομοσπονδία έχει ως υποψήφιο διάδοχο τον Ντιντιέ Ντεσάν, με τον αρχηγό της εθνικής Γαλλίας στο Μουντιάλ του 1998 να βρίσκεται στην πόρτα της εξόδου της Μαρσέιγ.

Επιμέλεια: Χρήστος Φιλόπουλος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x