Ειδήσεις

Ο Κοεντράο «τα έδειξε» στον Ρέινα! (video)

Είναι γνωστό -και οδυνηρά επιβεβαιωμένο από τους φίλους της Λίβερπουλ- πως ο Πέπε Ρέινα περισσότερο μιλάει παρά… αποκρούει. Είναι επίσης γνωστό πως ο Φάμπιο Κοεντράο δεν είναι ακριβώς η γλυκιά ύπαρξη με την οποία θα ήθελες να αρραβωνιάσεις την αδερφή σου. Ε, όταν η συγκεκριμένη διασταύρωση έγινε στο Ισπανία-Πορτογαλία, η εικόνα του Ρέινα να απευθύνει χαιρετισμό στο οικογενειακό βιβλιάριο του Κοεντράο και του τελευταίου να του δείχνει πού ακριβώς πρέπει να απευθυνθεί δεν εξέπληξε κανέναν.

Είναι γνωστό -και οδυνηρά επιβεβαιωμένο από τους φίλους της Λίβερπουλ- πως ο Πέπε Ρέινα περισσότερο μιλάει παρά… αποκρούει.

Είναι επίσης γνωστό πως ο Φάμπιο Κοεντράο δεν είναι ακριβώς η γλυκιά ύπαρξη με την οποία θα ήθελες να αρραβωνιάσεις την αδερφή σου.

Ε, όταν η συγκεκριμένη διασταύρωση έγινε (για αδιευκρίνιστο λόγο) στο Ισπανία-Πορτογαλία, η εικόνα του Ρέινα να απευθύνει χαιρετισμό στο οικογενειακό βιβλιάριο του Κοεντράο και του τελευταίου να του δείχνει πού ακριβώς πρέπει να απευθυνθεί δεν εξέπληξε κανέναν.



Επιμέλεια: Γιώργος Μαραθιανός

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x