Ειδήσεις

Τέλος ο Φαν Μάρβαϊκ!

Παρελθόν από την εθνική ομάδα της Ολλανδίας αποτελεί από την Τετάρτη (27/6) ο Μπερτ Φαν Μάρβαϊκ. Ο 60χρονος τεχνικός, ο οποίος βρισκόταν στον πάγκο των «οράνιε» από το 2008, υπέβαλλε την παραίτησή του, ύστερα από την απογοητευτική πορεία του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος στο φετινό Euro όπου είχε τρεις ήττες σε ισάριθμα ματς, με την ομοσπονδία ποδοσφαίρου της χώρας να την κάνει δεκτή.

Παρελθόν από την εθνική ομάδα της Ολλανδίας αποτελεί από την Τετάρτη (27/6) ο Μπερτ Φαν Μάρβαϊκ.

Ο 60χρονος τεχνικός, ο οποίος βρισκόταν στον πάγκο των «οράνιε» από το 2008, υπέβαλλε την παραίτησή του, ύστερα από την απογοητευτική πορεία του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος στο φετινό Euro όπου είχε τρεις ήττες σε ισάριθμα ματς, με την ομοσπονδία ποδοσφαίρου της χώρας να την κάνει δεκτή.

«Η ομοσπονδία ποδοσφαίρου της Ολλανδίας θα ήθελε να ευχαριστήσει τον Φαν Μάρβαϊκ για τη συμμετοχή στον τελικό του παγκοσμίου πρωταθλήματος και την πρώτη θέση στον πίνακα της FIFA. Προσωπικά είμαι πολύ ευχαριστημένος από τη συνεργασία που είχαμε. Φυσικά και είναι λυπηρό να χωρίζουν οι δρόμοι μας τόσο νωρίς, αλλά θα πρέπει να είμαστε ρεαλιστές», δήλωσε για την αποχώρηση του Φαν Μάρβαϊκ, ο μάνατζερ της ολλανδικής ομοσπονδίας ποδοσφαίρου, Μπερτ Φαν Όστβεεν.

Μέχρι στιγμής δεν έχει βγει στην επιφάνεια κάποιο όνομα για τον αντικαταστάτη του Φαν Μάρβαϊκ, ωστόσο οι άνθρωποι της ομοσπονδίας ευελπιστούν ο νέος τεχνικός των «οράνιε» να έχει ανακοινωθεί πριν από το φιλικό κόντρα στο Βέλγιο, στις 15 Αυγούστου.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x