Ιταλία

Στοχεύει ψηλά με Νάπολι ο Πάντεφ

Την επιστροφή του στη Νάπολι προανήγγειλε ο Γκόραν Πάντεφ, μιλώντας στον ιταλικό Τύπο. Την περσινή σεζόν ο Σκοπιανός επιθετικός αγωνίστηκε με τη μορφή δανεισμού στην Ίντερ, όμως θέλει να προσπαθήσει για τη κατάκτηση του πρωταθλήματος με τη φανέλα των «παρτενοπέι». Μάλιστα, ο διεθνής φορ τόνισε ότι με την απόκτηση δύο-τρεις μεταγραφές η ιταλική ομάδα θα μπορούσε να κάνει το κάτι παραπάνω την νέα αγωνιστική περίοδο.

Την επιστροφή του στη Νάπολι προανήγγειλε ο Γκόραν Πάντεφ, μιλώντας στον ιταλικό Τύπο.

Την περσινή σεζόν ο Σκοπιανός επιθετικός αγωνίστηκε με τη μορφή δανεισμού στην Ίντερ, όμως θέλει να προσπαθήσει για τη κατάκτηση του πρωταθλήματος με τη φανέλα των «παρτενοπέι».

Μάλιστα, ο διεθνής φορ τόνισε ότι με την απόκτηση δύο-τρεις μεταγραφές η ιταλική ομάδα θα μπορούσε να κάνει το κάτι παραπάνω την νέα αγωνιστική περίοδο.

«Έμεινα στη Νάπολι για να κερδίζω. Είχα πει άλλωστε στον Ματσάρι πως θα μείνω. Μου πήρε ένα λεπτό να το αποφασίσω και θα μείνω τώρα για τρία χρόνια», ανέφερε αρχικά ο 29χρονος παίκτης και πρόσθεσε:

«Το ότι πήραμε το Κύπελλο ήταν εκπληκτικό. Ο πρόεδρος έχει υψηλές βλέψεις για την ομάδα και το Σκουντέτο μπορούμε να το πάρουμε. Αρκεί να έρθουν δυο-τρεις καλοί ποδοσφαιριστές».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x