Ειδήσεις

Πίρλο: «Ακόμη δεν έχουμε κερδίσει τίποτα»

Το μήνυμα της νίκης έστειλε στους συμπαίκτες του ο Αντρέα Πίρλο ενόψει του τελικού του Euro κόντρα στην Ισπανία (1/7), τονίζοντας πως ακόμη δεν έχουν καταφέρει τίποτα. Ο 33χρονος μέσος τόνισε πως θα παλέψουν για τη νίκη με την ίδια αποφασιστικότητα με αυτή που έδειξαν στις αναμετρήσεις της προημιτελικής και της τελικής φάσης.

Το μήνυμα της νίκης έστειλε στους συμπαίκτες του ο Αντρέα Πίρλο ενόψει του τελικού του Euro κόντρα στην Ισπανία (1/7), τονίζοντας πως ακόμη δεν έχουν καταφέρει τίποτα.

Ο 33χρονος μέσος τόνισε πως θα παλέψουν για τη νίκη με την ίδια αποφασιστικότητα με αυτή που έδειξαν στις αναμετρήσεις της προημιτελικής και της τελικής φάσης.

«Πάντα προσπαθώ να δώσω τον καλύτερο μου εαυτό με την ομάδα. Μετά το Παγκόσμιο Κύπελλο είχαμε κάποια προβλήματα και δεν καταφέραμε να συνεχίσουμε τις επιτυχίες, αλλά τώρα περάσαμε στον τελικό και θα πάμε για αυτόν.

Ακόμη δεν έχουμε κάνει τίποτα, είναι σαν να έχουμε πάει στη Ρώμη και να μην έχουμε δει τον Πάπα, φτάσαμε στον τελικό, όμως αυτό που θέλουμε είναι να κερδίσουμε. Θα πρέπει να αγωνιστούνε με το ίδιο πνεύμα, την ίδια αποφασιστικότητα, όπως στα παιχνίδια κόντρα στην Αγγλία και τη Γερμανία
», ήταν τα λόγια του 33χρονου.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x