Ειδήσεις

«VaffanMerkel»

Ο ιταλικός Τύπος αποθεώνει την εθνική Ιταλίας για τη θριαμβευτική πρόκριση στον τελικό του Euro 2012 μετά τη νίκη επί της Γερμανίας. Δεν λείπουν, δε, οι «συνδέσεις» με την πολιτική, καθώς και οι Ιταλοί έχουν… άχτι την Άνγκελα Μέρκελ. Χαρακτηριστικός είναι ο τίτλος της «Libero», που έχει τίτλο «VaffanMerkel», παραφράζοντας γνωστή ιταλική βρισιά (το δικό μας «άντε γ…».

Ο ιταλικός Τύπος αποθεώνει την εθνική Ιταλίας για τη θριαμβευτική πρόκριση στον τελικό του Euro 2012 μετά τη νίκη επί της Γερμανίας. Δεν λείπουν, δε, οι «συνδέσεις» με την πολιτική, καθώς και οι Ιταλοί έχουν… άχτι την Άνγκελα Μέρκελ.

Χαρακτηριστικός είναι ο τίτλος της «Libero», που έχει τίτλο «VaffanMerkel», παραφράζοντας γνωστή ιταλική βρισιά (το δικό μας «άντε γ…». Η φωτογραφία που συνοδεύει τον τίτλο παρουσιάζει τον Μάριο Μπαλοτέλι να… σουτάρει τη Γερμανίδα καγκελάριο. «Μεγάλη Ιταλία! Κυριάρχησε επί της Γερμανίας που πτώχευσε με δύο γκολ του Σούπερ Μάριο Μπαλοτέλι. Μήπως είναι ώρα ο Μάριο Μόντι να μιμηθεί την εθνική και να κάνει το ίδιο με τη Μέρκελ;», διερωτάται η εφημερίδα.

Η «Il Giornale» γράφει «Ευχαριστούμε Ιταλία. Όχι ο Μόντι, αλλά ο Μπαλοτέλι τιμώρησε τη Γερμανία! Αντίο Μέρκελ, από το Euro βγαίνεις εσύ».

Η Corriere dello Sport αναφέρει: «Γίγαντες της Ιταλίας. Εμείς κάναμε το spread».

Η «Il Tempo» έχει ως πρωτοσέλιδο: «Δύο πίτσες για το δρόμο. Τα γκολ του Μπαλοτέλι έστειλαν τη Γερμανία σπίτι της».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x