Ειδήσεις

Μαντσίνι: «To Euro άλλαξε τον Μπαλοτέλι»

Την πεποίθηση ότι η συμμετοχή του Μάριο Μπαλοτέλι στο Euro 2012 θα αλλάξει τη συμπεριφορά του εξέφρασε ο Ρομπέρτο Μαντσίνι. Ο τεχνικός της Μάντσεστερ Σίτι τόνισε πως ποτέ δεν αμφέβαλε για το ταλέντο του Ιταλού επιθετικού, ενώ επισήμανε πως περιμένει το παιχνίδι κόντρα στη Γερμανία - στο οποίο ο 21χρονος παίκτης σκόραρε δις - να αποτελέσει κομβικό σημείο για τον ίδιο.

Την πεποίθηση ότι η συμμετοχή του Μάριο Μπαλοτέλι στο Euro 2012 θα αλλάξει τη συμπεριφορά του εξέφρασε ο Ρομπέρτο Μαντσίνι.

Ο τεχνικός της Μάντσεστερ Σίτι τόνισε πως ποτέ δεν αμφέβαλε για το ταλέντο του Ιταλού επιθετικού, ενώ επισήμανε πως περιμένει το παιχνίδι κόντρα στη Γερμανία - στο οποίο ο 21χρονος παίκτης σκόραρε δις - να αποτελέσει κομβικό σημείο για τον ίδιο.

«Περίμενα ότι θα αφοσιωνόταν στο Euro γιατί ποτέ κανείς δεν αμφέβαλε για το ταλέντο του, ακόμη και στις περιόδους που έκανε πράγματα στον αγωνιστικό χώρο που δεν θα έπρεπε. Έχει πολλές δυνατότητες και ελπίζω πως το παιχνίδι κόντρα στη Γερμανία να αποδειχθεί ένα κομβικό σημείο για αυτόν. Ανταλλάξαμε κάποια μηνύματα με τον Μάριο μετά το παιχνίδι και ήταν πολύ χαρούμενος», ήταν τα λόγια του τεχνικού των «πολιτών», για να συμπληρώσει στη συνέχεια:

«Όλοι οι προπονητές που έχουν δουλέψει μαζί του τον βοηθάνε να γίνει καλύτερος. Ο Μάριο ξέρει πως και εγώ πάντα προσπαθώ να τον βοηθήσω. Κάποιες στιγμές του συμπεριφέρομαι άσχημα, κάποιες άλλες καλύτερα και υπάρχουν και στιγμές που δεν ξέρω τι να κάνω», πρόσθεσε.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x