F1

Θέλει νίκη ο Κίμι

Το πρώτο σκαλί του βάθρου έχει στόχο ο Κίμι Ραϊκόνεν. Ο Φινλανδός πιλότος της Lotus μπορεί στην έναρξη της σεζόν να μην περίμενε τόσο καλά αποτελέσματα, ωστόσο μετά το πόντιουμ σε Μπαχρέιν, Ισπανία και Βαλένθια ο “Iceman” θέλει να πανηγυρίσει την πρώτη του νίκη.

Το πρώτο σκαλί του βάθρου έχει στόχο ο Κίμι Ραϊκόνεν.

Ο Φινλανδός πιλότος της Lotus μπορεί στην έναρξη της σεζόν να μην περίμενε τόσο καλά αποτελέσματα, ωστόσο μετά το πόντιουμ σε Μπαχρέιν, Ισπανία και Βαλένθια ο “Iceman” θέλει να πανηγυρίσει την πρώτη του νίκη.

«Αν με ρωτούσατε πριν την έναρξη της σεζόν αν θα ήμουν χαρούμενος με την παρουσία μου στο βάθρο, θα έλεγα ναι. Αλλά τώρα έχοντας μερικά καλά αποτελέσματα θέλω κάτι παραπάνω. Στους τελευταίους αγώνες τα αποτελέσματα δεν ήταν όσο καλά θα ήθελα, είμαι απογοητευμένος που ακόμη δεν έχω πάρει νίκη», ήταν τα λόγια του “Iceman”, ο οποίος στη συνέχεια αναφέρθηκε στο επόμενο γκραν πρι στην πίστα Σίλβερστοουν (6-8/7).

«Η πίστα έγινε η αγαπημένη μου από την πρώτη φορά που έτρεξα εκεί. Είναι γρήγορη και απαιτητική. Με κάποιο τρόπο είναι ένας καλός αγώνας για μένα από την αρχή».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x