Ευρώπη

Θέλει Μπατίστ και η Ρεάλ!

Μετά τη Μακάμπι Τελ Αβίβ και η Ρεάλ Μαδρίτης έχει στο μεταγραφικό της στόχαστρο τον Μάικ Μπατίστ. Ο Αμερικανός φόργουορντ αυτή τη στιγμή βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με τη διοίκηση του Παναθηναϊκού για την ανανέωση του συμβολαίου του, με τη «βασίλισσα» να… καραδοκεί, σε περίπτωση που ο «Μιχάλης» δεν παραμείνει στην Ελλάδα.

Μετά τη Μακάμπι Τελ Αβίβ και η Ρεάλ Μαδρίτης έχει στο μεταγραφικό της στόχαστρο τον Μάικ Μπατίστ.

Ο Αμερικανός φόργουορντ αυτή τη στιγμή βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με τη διοίκηση του Παναθηναϊκού για την ανανέωση του συμβολαίου του, με τη «βασίλισσα» να… καραδοκεί, σε περίπτωση που ο «Μιχάλης» δεν παραμείνει στην Ελλάδα.

Η Ρεάλ Μαδρίτης θέλει να ενισχύσει την φροντ λάιν, μετά και τη διαφαινόμενη αποχώρηση του Άντε Τόμιτς. Αρχικά, η «βασίλισσα» είχε ενδιαφερθεί για τον Ντέιβιντ Άντερσεν της Σιένα, όμως ο Αυστραλός φόργουορντ έχει πολύ υψηλό κασέ (περίπου 2 εκατ. ευρώ), με αποτέλεσμα αυτό να καθιστά σχεδόν απαγορευτική τη μετακίνησή του στους Μαδριλένους.

Έτσι σύμφωνα με το ισπανικό δημοσίευμα, η Ρεάλ στράφηκε στην περίπτωση του Μάικ Μπατίστ, ενός παίκτη που έχει πολλά χρόνια εμπειρίας στο ευρωπαϊκό μπάσκετ από την πολυετή θητεία του στον Παναθηναϊκό, ο οποίος αναμένεται να αποτελέσει μία αξιόπιστη λύση στη φροντ λάιν της ομάδας από τη Μαδρίτη.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x